SPORT 2us®

LAPPEENRANTA

Move And Enjoy

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

SPORT 2us® haluaa säilyttää liikunnassa liikunnan ilon ja nautinnon. Antaa asiakkaille onnistumisen elämyksiä ja hyvänolon fiilistä.

SPORT 2us® tarjoaa mielekkäitä, monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja perusliikkuville ja keski-ikäisille asiakkaille.

Tunnit ovat suunniteltu reippaan meneviksi, sopivan haastaviksi ja tehokkaiksi sekä rauhallisen kauniiksi kokonaisuuksiksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.

Mielekkään, monipuolisen ja reippaan liikunnan puolesta  SPORT 2us

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

LIHASKUNTO

Ryhdikästä, rytmikästä ja tehokasta.

Monipuoliset ja vaihtelevat toiminnalliset lihaskuntoharjoitteet parantavat ryhtiä, tasapainoa ja vartalon rytmiikkaa. Kehittävät keskivartalon hallintaa ja tehostavat aineenvaihduntaa.

SPORTTIUS harjoittaa kehoa mielekkäästi ja monipuolisesti haastaen.

SYKSY 2021 / KEVÄT 2022
Tiistaisin 18.00 Uk-areena
Torstaisin 18.00 Lavolan koulu

KIERTOHARJOITTELU

Voimaa ja toiminnallisuutta.

Kiertoharjoittelu tunnilla yhdistyy painoharjoittelu ja monipuolinen toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu.

Tunti kehittää arkivoimaa, keskivartalon hallintaa ja lihasten yhteistyötä. 

SYKSY 2021 / KEVÄT 2022
Maanantaisin 17.30 Uk-areena

DANCE FLOW

Kaunista, koskettavaa ja sielukasta.

Tanssilliset kehonhuolollisetsarjat rakentuvat puhuttelevien pop- ja rock-balladien sekä viettelevien lattari- ja kauniiden ja koskettavien suomalaisten kappaleiden ympärille.

Tunti sopii hyvin asiakkaille, jotka pitävät tanssillisesta ja kiireettömästä liikunnasta.

SYKSY 2021 / KEVÄT 2022
Perjantaina 17.30 Uk-areena

ASKELLUSTUNTI

Reipasta ja menevää.

RETRO STEP askellustunti on menevää, hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Joka pohjautuu step- askelluksen helppoihin perusaskeleisiin ja niiden hauskoihin askel muunnelmiin. 

SYKSY 2021 / KEVÄT 2022
Keskiviikkoisin 17.30 Uk-areena 

Puistojumpat 6.6.22 alkaen.

Tiistaisin SPORTTIUS klo 18.00 Linnoitus (Kristiinankatu 15)

Torsatsin SPORTTIUS klo 18.00 Lavolan koulun nurmialue (Lavolankatu 16)

Tule mukaan. Tunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tilaa riittää. Ota mukan juomapullo ja alusta. Harjoitusvälineen saat ohjaajalta lainaksi. 

HARMONI / RETRO STEP

RetroStep ja Harmoni- tunnit pois tarjonnasta corona pandemian vuoksi  syksyyn 2022.

RYHMÄLIIKUNTA AIKATAULU

syksy 2021 / kevät 2022

Kausi 30.8.21- 2.5.22

MAANANTAI 

17.30
Kiertoharjoittelu
Fx- Sport
Uk-areena

TIISTAI

18.00
Lihaskunto
SPORTTIUS

Uk-areena

KESKIVIIKKO

18.00
MIESTENRYHMÄ
(lihaskuntotreeni)
Uk-areen
***

TORSTAI

18.00
Lihaskunto
SPORTTIUS

Lavolan koulu

PERJANTAI

17.30
Tanssillinen kehonhuoltotunti
HARMONI

Uk-areen
***

LAUANTAI

SUNNUNTAI

18.00
Askellustunti
RETRO STEO

Uk-areena
***

*** Tunnit tauolla corona pandemian vuoksi.

Uk- areena liikuntasali, Kisapuisto (Jäähällinkupeessa)
Lavolan koulu, Lavolankatu 16

Mikäli tunneista kysyttävää ota yhteyttä  sport.2us@kymp.net  

HINNASTO

6x- tutustumiskortti                              65€
6x-kortti                                                      75€

Kertamaksu                                   14,90€
Tutustumiskerta               VELOITUKSETON

TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVATKUUKAUSI KORTIT

Määritelty kuukausikortti                 36€/kk
Kuukausikortti                                       60€/kk

Tutustu KK- ja MKK sopimukseen alla olevasta linkistä. Mikäli kuukausiasiakkuus on valintasi voit täyttää sopimustiedot alla olevassa lomakkeessa.

Korttit / kertamaksut verkkokaupasta

Kertamaksu on voimassa vain ostopäivän. Kertamaksut tulee ostaa aina verkkokaupasta. Liikuntasaleissa ei ole maksupäätettä 

6x-kortit ja 6x- tutustumiskorttit ovat voimassa niin kauan, kun kortissa on kertoja. 

Kertakortit eivät ole henkilökohtaisia, niitä voi käyttää ystävän kanssa. SPORT 2us ei kuitenkaan osita kortin hintaa. Se pitää tapahtua ystävien kesken.

Tutustumiskortit /- kertamaksut ovat tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aikasemmin käyneet SPORT2us:in tarjoamilla tunneilla. 

Tutustumiskerta on VELOITUKSETON. Voit tulla tunnille ja kokeilla rauhassa onko tunti sisällöltään, rakenteeltaan  ja ohjaajan tyyliltään sinulle mieluisa.  

KUUKAUSIASIAKAS

  • Toistaiseksi voimassa olevat kk-kortit eivät sitouta sinua vuosi sopimukseen.
  • KK- ja MKK-kortit ovat voimassa niin kauan, kun haluat käyttää SPORT 2us palveluita.
  • Kortin tulee irtisanoa ennen seuraavan jumppakuukauden alkua.
  • Irtisanomisen voi tehdä osoitteeseen sport.2us@kymp.net Erillistä irtisanomisaikaa ei ole. 
  • KK- ja MKK- korttia ei voi ostaa kuukaudeksi kerrallaan.  

Täytä tiedot

Mikäli aloitus päivä on kuunpuolen välin tienoolla, ensimmäinen kk-maksu puolittuu.

Suosittelemme

 ”Harmoni-tunneilla nauttii sekä kroppa että sielu. Tanssillisissa liikesarjoissa voi eläytyä musiikin tunnelmiin; kauniisiin rauhallisiin kappaleisiin ja välillä rytmikkääseen, kiihkeämpitahtiseen musiikkiin. Sarjat eivät ole vaikeita, mutta sopivan vaativia ja vaihtelevia. Eri lihasryhmät saavat harjoitusta huomaamatta: hiki tulee, vaikka kevyeltä näyttää… Tunnin jälkeen olo on virkistynyt, mieliala korkealla ja musiikki soi vielä pitkän aikaa mielessä. ISO SUOSITUS!”

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityessäsi SPORT 2us:in asiakaslistalle saat
lisää tietoa tunneista ja niiden sisällöistä sekä ohjelmien vaihtumisista. Lisäksi saat tietoa
alkavista kursseista, tapahtumista ja ryhmistä. 

 Rekisteröityessäsi listalle saat 15€ alennuksen 6x- tutustumiskortista. Kortin hinnaksi jää 50€. Kortti on voimassa niin kauna, kun kortissa on kertoja jäljellä. Korttia voi käyttää myös yhdessä ystävän kanssa. 


 Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”REKISTERÖIDY” painiketta HYVÄKSYT sähköposti osoitteesi SPORT 2us:in käyttöön.
  

* indicates required
Kiinostuksen kohteet

SPORT 2us:in KURSSIT

Miksi SPORT 2us®

SPORT 2us® sai sysäyksen noin 2011, kun 36- vuotiaana huomasin, ettei oma palautumiskykyni enää riittänyt kovista tunneista eikä teho liikunta tuntunut enää mielekkäälle. Liki 20- vuotta kestäneen uran lopettaminen oli edessä, kehoni ja mieleni ei enää kestänyt kovaa kuormitusta, vaikka työtäni rakastinkin.

Pohdin pitkään, että markkinoilla on varmasti ikätovereitani, jotka luultavammin kokevat samoin? Totuus on se, ettei nuoria aikuisia  ja  keski-ikäisiä palvella enää samoilla tunneilla. Sama totuus pätee aktiivisten liikkujien ja perusliikkujien välillä.

Kohderyhmät eivät paini fysiologisesti, motorisesti eikä mentaalisesti samassa sarjassa, sen on pitkä urani minulle opettanut kantapään kautta. Alle 30- vuotiaana ohjaajana en osannut ajatella asiaa näin, mutta näin se vaan on.

Pohdintani sai minut miettimään, että voisinko tehdä asioita tosin ja voisiko palvella keski-ikäisi ja tavallisia  perusliikkuvia asiakkaita paremmin. Millaisia tuntien kuuluisi olla, mitä tuntien tulisi sisältää, miten palvelisin haluamaani kohderyhmää parhaiten? Tuntien tulisi olla kuormittavuudeltaan reippaita ja kohderyhmälleen sopivan tehokkaita. Sisällöltään tuntien tulisi olla monipuolisia, sopivan haasteellista ja ennen kaikkea kohderyhmälle mielekkäitä, motivoivia ja palkitsevia???

Näiden  ajatusten alle on syntynyt SPORT 2us®.  Haluan tunneillani palvella asiakaitani laadukkaasti ja tasalaatuisesti, jotta liikunta olisi mielekästä, motivoivaa ja palkitsevaa.

SPORT 2us ®:in tuntien sisällöissä on huomioitu...

  • Tunnit ovat rakennettu kuormittavuudeltaan reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.”
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu ohjaus- ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi asiakkaille helppoa ja vaivatonta.

Ohjaaja asiakkaiden silmin...

Terhin tunneilla on mukavan rento ja leppoisa fiilis.  Terhi on suunnitellut tunnit laadukkaasti, juuri tällaisille tavallisille liikkujille. SPORTTIUS- tunnilla treenataan reippaasti, monipuolisetsi ja tehokkaasti. Tunnin jälkeen on energinen ja reipas olo. 

Terhillä on asiallinen, ammattimainen ja humoristinen asenne omaan ohjaamiseensa. Hän tekee työnsä renolla asenteella ja  se tuo mukavaa rentoutta ja hilpeyttä omaankin tekemiseen. RETRO STEP- tunnilla askeltaminen on helppoa ja vaivatonta, koska Terhi opettaa sarjat loogisesti pala palalta. Super nasta tunti! SUOSITTELEN!

FX- SPORT tunnilla yllätyin positiiviesti, kun Terhi tuli ohjaamaan minua henkilökohtaisesti. Eipä tarvinnut miettiä mahdankohan tehdä liikkeet oikien?  Ohjaus tyyli oli osaava, perusteleva ja kannustava.  

Terhin tunneille mennessä tietää, mitä saa ja mistä maksaa. Terhi on suunnnitellut tunnit tarkoin ja hän ohjaa ne huolellisesti  hymyssä suin pieni pilkesilmäkulmassa. HARMONI- tunnilla Terhi ohjaustyyliä on mukavaa seurata.  Hänen ohjaa tuntia rauhallisesti, sulavsti ja kiireettömästi.