SPORT 2us®

LAPPEENRANTA

Move And Enjoy

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

SPORT 2us® haluaa säilyttää liikunnassa liikunnan ilon ja nautinnon. Antaa asiakkaille onnistumisen elämyksiä ja hyvänolon fiilistä.

SPORT 2us® tarjoaa mielekkäitä, monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja perusliikkuville ja keski-ikäisille asiakkaille.

Tunnit ovat suunniteltu reippaan meneviksi, sopivan haastaviksi ja tehokkaiksi sekä rauhallisen kauniiksi kokonaisuuksiksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.

Mielekkään, monipuolisen ja reippaan liikunnan puolesta  SPORT 2us

Lappeenranta

LIHASKUNTO

Ryhdikäs, liikkuva ja rytmikäs keho… On kivuton ja toimiva!

Toiminnalliset lihaskuntoharjoitteet parantavat ryhtiä rytinällä, kehittävät keskivartalon kuntoa kohisten ja kivut katoavat kummasti.

Mielekkäästi ja monipuolisesti kehoa haastaen ja harjoittaen teemme yhdessä ihmeitä. 

TI 18.00 SPORTTIUS /Palvelukeskusäätiö

TO 17.00 SPORTTIUS /Lavolan koulu

KIERTOHARJOITTELU

Voima ja toiminnallisuus on kehomme kivijalka ja perusta.

Kiertoharjoittelun tuoma arkivoima ja kehon hallinta pitää paketin kasassa ja sinut liikkeessä.

Turvallisesti harjoitellen painoja nostellen valvovan silmän alla teemme yhdessä kehosta toimivan ja tehokkaan.

KE 17.30 FX-SPORT /Uk-areena

FLOW DANCE

Liike on kaunis ja koskettava sieluun asti ulottuva.

Tanssilliset kehon huololliset sarjat koskettavat sisintäsi. Anna arjen ja huolien unohtua, ole hetki omassa kehossasi ja nauti.

Tanssillinen liikuntaelämys, jota et ikinä unohda. Musiikki, liike ja sinä!

TO 18.30 HARMONI / Palvelukeskusäätiö

ASKELLUSTUNTI

Nauti reippaan askelluksen viehätyksestä ja pistä jalat tanssimaan.

Askeltamalla saat energiaa ja virtaa arjen askareisii ja aineen- vaihduntasi kiittää ja kumartaa.

Tee se helposti ohjaajan ohjeita seuraten ja liikunnasta nauttien.

MA 17.30 RETRO STEP /Uk-areena

AJANKOHTAISTA

REKISTERÖITYMINEN

SPORT 2us:in uutiskirjeen tilatessasi saat lisää tietoa tunneista ja niiden sisällöistä sekä ohjelmien vaihtumisista.
Lisäksi saat tietoa alkavista kursseista, tapahtumista ja ryhmistä.  

Tulosta itsellesi ja ystävällesi tutustumiskortti

RYHMÄLIIKUNTA AIKATAULU

MAANANTAI

17.30
RETRO STEP
Uk-areena

TIISTAI

18.00
SPORTTIUS
Palvelukeskusäätiö

KESKIVIIKKO

17.30
FX-SPORT
Uk-areena

TORSTAI

17.00
SPORTTIUS
Lavolan koulu

18.30
HARMONI
Palvelukeskusäätiö

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Palvelukeskussäätiö, Kauppakatu 58.       
Uk-areena, Kisapuisto   
Lavolan koulu, Lavolankatu 16

Hinnasto

6x- tutustumiskortti                    65€
6x-kortti                                         75€


TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAT KUUKAUSI KORTIT
Määritelty kuukausikortti           36€/kk
Kuukausikortti                              60€/kk

Tutustu sopimukseen alla olavata linkistä.

Osta kortti

Kertakortit ovat voimassa niin kauan, kun kortissa on kertoja. Kertakortit eivät ole henkilökohtaisia, niitä voi käyttää ystävän kanssa. SPORT 2us ei kuitenkaan osita kortin hintaa. Se pitää tapahtua ystävien kesken.

Toistaiseksi voimassaolevat kk-kortit eivät sitouta sinua vuosi sopimukseen. KK- ja MKK-kortit ovat voimassa niin kauan, kun haluat käyttää SPORT 2us  palveluita. Kortin tulee irtisanoa ennen seuraavan jumppakuukauden alkua. Irtisanomisen voi tehdä osoitteeseen  sport2us@hotmail.com Erillistä irtisanomisaikaa ei ole.  Korttia ei voi ostaa kuukaudeksi kerrallaan.  

 

Suosittelemme

”Harmoni-tunneilla nauttii sekä kroppa että sielu. Tanssillisissa liikesarjoissa voi eläytyä musiikin tunnelmiin; kauniisiin rauhallisiin kappaleisiin ja välillä rytmikkääseen, kiihkeämpitahtiseen musiikkiin. Sarjat eivät ole vaikeita, mutta sopivan vaativia ja vaihtelevia. Eri lihasryhmät saavat harjoitusta huomaamatta: hiki tulee, vaikka kevyeltä näyttää… Tunnin jälkeen olo on virkistynyt, mieliala korkealla ja musiikki soi vielä pitkän aikaa mielessä. ISO SUOSITUS!”

 

SPORT 2us:in KURSSIT

SPORT 2us:in ARVOT

SPORT 2us® on liikunta-alan yritys, joka haluaa tuottaa liikuntapalveluita asiakkaiden ehdoilla.  Yrityksen ideologian mukaan asiakaspinta voidaan jakaa karkeasti kolmeen ryhmään asiakkaiden liikunnallisten resurssien mukaan. Nämä kolme ryhmää ovat aloittelijat, perus- ja aktiiviliikkujat.

Näillä kolmella ryhmällä on hyvin erilaiset fyysiset resurssit, motoriset taidot ja liikunnalliset motiivit. He kokevat myös liikunnallisen rasituksen hyvin eri tavalla. Näiden erojen tunnistaminen auttaa palvelemaan asiakkaita paremmin.

SPORT 2us® haluaa tuotteillaan palvella perusliikkuvia ja yli 35-vuotiaita liikkujia ja heidän liikunnallisia tarpeitaan reippailla, mielekkäillä, monipuolisilla sekä laadukkailla ja tasalaatuisilla tunneilla.

SPORT 2us ®:in tuntien sisällöissä on huomioitu perusliikkuvien ja yli 35- vuotiaiden liikunnalliset resurssit.

  • Kuormittavuudeltaan tunnit ovat rakennettu reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.”
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu ohjaus- ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi asiakkaille helppoa ja vaivatonta.

Ohjaaja asiakkaiden silmin...

Terhin tunneilla on mukavan rento ja leppoisa fiilis.  Terhi on suunnitellut tunnit laadukkaasti, juuri tällaisille tavallisille liikkujille. SPORTTIUS- tunnilla treenataan reippaasti, monipuolisetsi ja tehokkaasti. Tunnin jälkeen on energinen ja reipas olo. 

Terhillä on asiallinen, ammattimainen ja humoristinen asenne omaan ohjaamiseensa. Hän tekee työnsä renolla asenteella ja  se tuo mukavaa rentoutta ja hilpeyttä omaankin tekemiseen. RETRO STEP- tunnilla askeltaminen on helppoa ja vaivatonta, koska Terhi opettaa sarjat loogisesti pala palalta. 

FX- SPORT tunnilla yllätyin positiiviesti, kun Terhi tuli ohjaamaan minua henkilökohtaisesti. Eipä tarvinnut miettiä mahdankohan tehdä liikkeet oikien?  Ohjaus tyyli oli osaava, perusteleva ja kannustava.  

Terhin tunneille mennessä tietää, mitä saa ja mistä maksaa. Terhi on suunnnitellut tunnit tarkoin ja hän ohjaa ne huolellisesti  hymyssä suin pieni pilkesilmäkulmassa. HARMONI- tunnilla Terhi ohjaustyyliä on mukavaa seurata.  Hänen ohjaa tuntia rauhallisesti, sulavsti ja kiireettömästi.