SPORT 2us®

LAPPEENRANTA

Move And Enjoy

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

SPORT 2us® haluaa säilyttää liikunnassa liikunnan ilon ja nautinnon. Antaa asiakkaille onnistumisen elämyksiä ja hyvänolon fiilistä.

SPORT 2us® tarjoaa mielekkäitä, monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja perusliikkuville ja keski-ikäisille asiakkaille.

Tunnit ovat suunniteltu reippaan meneviksi, sopivan haastaviksi ja tehokkaiksi sekä rauhallisen kauniiksi kokonaisuuksiksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.

Mielekkään, monipuolisen ja reippaan liikunnan puolesta  SPORT 2us

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

LIHASKUNTO

Ryhdikästä, rytmikästä ja mukavaa.

Monipuolista ja toiminnallista lihaskuntoa.


Toiminnalliset lihaskuntoharjoitteet parantavat ryhtiä rytinällä, kehittävät keskivartalon kuntoa kohisten ja kivut katoavat kummasti.

Mielekkäästi ja monipuolisesti kehoa haastaen ja harjoittaen teemme yhdessä ihmeitä. 

KIERTOHARJOITTELU

Voima, toiminnallisuustta ja toimivaa.


Kiertoharjoittelun tuoma arkivoima ja kehon hallinta pitää paketin kasassa ja sinut liikkeessä.

Turvallisesti harjoitellen painoja nostellen valvovan silmän alla teemme yhdessä kehosta toimivan ja tehokkaan.

FLOW DANCE

Kaunista, koskettavaa ja sielukasta.


Tanssilliset kehon huololliset sarjat koskettavat sisintäsi. Anna arjen ja huolien unohtua, ole hetki omassa kehossasi ja nauti.

Tanssillinen liikuntaelämys, jota et ikinä unohda. Musiikki, liike ja sinä!

ASKELLUSTUNTI

Reipasta ja mukaansa tempaavaa.


Askeltamalla saat energiaa ja virtaa arjen askareisii ja aineen- vaihduntasi kiittää ja kumartaa.

Tee se helposti ohjaajan ohjeita seuraten ja liikunnasta nauttien.

AJANKOHTAISTA

18.9. Alkaen 
RETRO STEP siirtyy Kimpisen kamppuksen musiikkiliikunta saliin keskiviikkoon klo 17.30  

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityessäsi SPORT 2us:in asiakaslistalle saat
lisää tietoa tunneista ja niiden sisällöistä sekä ohjelmien vaihtumisista. Lisäksi saat tietoa
alkavista kursseista, tapahtumista ja ryhmistä. 

 Rekisteröityessäsi listalle saat 15€ alennuksen 6x- tutustumiskortista. Kortin hinnaksi jää 50€. Kortti on voimassa niin kauna, kun kortissa on kertoja jäljellä. Korttia voi käyttää myös yhdessä ystävän kanssa. 


 Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”REKISTERÖIDY” painiketta HYVÄKSYT sähköposti osoitteesi SPORT 2us:in käyttöön.
  

* indicates required
Kiinostuksen kohteet

RYHMÄLIIKUNTA AIKATAULU kesä 2020

Alkaen 1.6.2020

MAANANTAI 

17.30
SPORTTIUS
Linnoitus

TIISTAI

KESKIVIIKKO

TORSTAI

17.30
SPORTTIUS
Lavolan koulu

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

 Linnoitus, Kristiinankatu 15 (Etelä-Karjalan museon nurmi alue)
Lavolan koulu, Lavolankatu 16

Hinnasto

6x- tutustumiskortti                    65€
6x-kortti                                         75€

TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAT KUUKAUSI KORTIT
Määritelty kuukausikortti           36€/kk
Kuukausikortti                              60€/kk

Tutustu sopimukseen alla olavata linkistä.

Osta kortti

6x-kortit ja 6x- tutustumiskorttit ovat voimassa niin kauan, kun kortissa on kertoja. 
6x- kesäkortti on voimassa 5.10. asti. 

Kertakortit eivät ole henkilökohtaisia, niitä voi käyttää ystävän kanssa. SPORT 2us ei kuitenkaan osita kortin hintaa. Se pitää tapahtua ystävien kesken.

Toistaiseksi voimassaolevat kk-kortit eivät sitouta sinua vuosi sopimukseen. KK- ja MKK-kortit ovat voimassa niin kauan, kun haluat käyttää SPORT 2us  palveluita. Kortin tulee irtisanoa ennen seuraavan jumppakuukauden alkua. Irtisanomisen voi tehdä osoitteeseen sport.2us@kymp.net Erillistä irtisanomisaikaa ei ole.  Korttia ei voi ostaa kuukaudeksi kerrallaan.  

Suosittelemme

 ”Harmoni-tunneilla nauttii sekä kroppa että sielu. Tanssillisissa liikesarjoissa voi eläytyä musiikin tunnelmiin; kauniisiin rauhallisiin kappaleisiin ja välillä rytmikkääseen, kiihkeämpitahtiseen musiikkiin. Sarjat eivät ole vaikeita, mutta sopivan vaativia ja vaihtelevia. Eri lihasryhmät saavat harjoitusta huomaamatta: hiki tulee, vaikka kevyeltä näyttää… Tunnin jälkeen olo on virkistynyt, mieliala korkealla ja musiikki soi vielä pitkän aikaa mielessä. ISO SUOSITUS!”

SPORT 2us:in KURSSIT

STEP KURSSI

Ke 8.1.20 klo 17.30

Kurssi kestää 12.2.asti (6x). Jokainen kurssilainen saa 6x- kortin käyttöönsä. Mikäli kurssi tunteja jää väliin, voi korttia käyttää halutessaa millä tahansa SPORT 2us:in järjestämällä tunnilla. Kortit ovat voimassa niin kaun, kun kortissa on kertoja jäljellä.

Kurssi tarjous

57€

Ilmoittaudu 2.1.20 mennessä, saat koulutuksen tarjoushintaan.

a' hinta 75€

Lisää tietoa kursista 040 7280927 tai voi laittaa viestin osoitteeseen sport2us@hotmail.com

Ilmoittaudu kurssille

Ke 8.1.20 klo 17.30

Lappeenranta / Kimpisen kampus

LIHASKUNNON STARTTI KURSSI

Ti 7.1.20 klo 18.00 / Uk-areena

To 9.1.20 klo 17.30 / Lavolan koulu

Jokainen kurssilainen saa 6x- kortin käyttöönsä. Mikäli kurssi tunteja jää väliin, voi korttia käyttää halutessaa millä tahansa SPORT 2us:in järjestämällä tunnilla. Kortit ovat voimassa niin kaun, kun kortissa on kertoja jäljellä.

Kurssi tarjous

57€

Ilmoittaudu 2.1.20 mennessä, saat koulutuksen tarjoushintaan.

a' hinta 75€

Lisää tietoa kursista 040 7280927 tai voi laittaa viestin osoitteeseen sport2us@hotmail.com

Ilmoittaudu kurssille

Ti 7.1.20 klo 18.00 / Uk-areena

To 9.1.20 klo 17.30 / Lavolan koulu

Dance Flow STARTTI -tunnit

Ti 7.1.20 klo 17.30

Jokainen kurssilainen saa 6x- kortin käyttöönsä. Mikäli kurssi tunteja jää väliin, voi korttia käyttää halutessaa millä tahansa SPORT 2us:in järjestämällä tunnilla. Kortit ovat voimassa niin kaun, kun kortissa on kertoja jäljellä.

Kurssi tarjous

57€

Ilmoittaudu 2.1.20 mennessä, saat koulutuksen tarjoushintaan.

a' hinta 75€

Lisää tietoa kursista 040 7280927 tai voi laittaa viestin osoitteeseen sport2us@hotmail.com

Ilmoittaudu kurssille

Ti 7.1.20 klo 17.00 / Uk-areena

Miksi SPORT 2us®

SPORT 2us® sai sysäyksen noin 2011, kun 36- vuotiaana huomasin, ettei oma palauatumiskykyni enää riittänyt kovista tunneista eikä teho liikunta tuntunut enää mielekkäälle. Liki 20- vuotta kestäneen uran lopettaminen oli edessä, kehoni ja mieleni ei enää kestänyt kovaa kuormitusta, vaikka työtäni rakastinkin.

Pohdin pitkään, että markkinoilla on varmasti ikätovereitani, jotka luultavammin kokevat samoin? Totuus on se, ettei nuoria aikuisia  ja  keski-ikäisiä palvella enää samoilla tunneilla. Sama totuus pätee aktiivisten liikkujien ja perusliikkujien välillä.

Kohderyhmät eivät paini fysiologisesti, motorisesti eikä mentaalisesti samassa sarjassa, sen on pitkä urani minulle opettanut kantapään kautta. Alle 30- vuotiaana ohjaajana en osannut ajatella asiaa näin, mutta näin se vaan on. 

Pohdintani sai minut miettimään, että voisinko tehdä asioita tosin ja voisiko palvella keski-ikäisi ja tavallisia  perusliikkuvia asiakkaita paremmin. Millaisia tuntien kuuluisi olla, mitä tuntien tulisi sisältää, miten palvelisin haluamaani kohderyhmää parhaiten? Tuntien tulisi olla kuormittavuudeltaan reippaita ja kohderyhmälleen sopivan tehokkaita. Sisällöltään tuntien tulisi olla monipuolisia, sopivan haasteellisa ja ennen kaikkea kohderyhmälle mielekäitä, motivoivia ja palkitsevia???

Näiden  ajatusten alle on syntynyt SPORT 2us®.  Haluan tunneillani palvella asiakaitani laadukkaasti ja tasalaatuisesti, jotta liikunta olisi mielekästä, motivoivaa ja palkitsevaa.

SPORT 2us ®:in tuntien sisällöissä on huomioitu...

  • Tunnit ovat rakennettu kuormittavuudeltaan reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.”
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu ohjaus- ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi asiakkaille helppoa ja vaivatonta.

Ohjaaja asiakkaiden silmin...

Terhin tunneilla on mukavan rento ja leppoisa fiilis.  Terhi on suunnitellut tunnit laadukkaasti, juuri tällaisille tavallisille liikkujille. SPORTTIUS- tunnilla treenataan reippaasti, monipuolisetsi ja tehokkaasti. Tunnin jälkeen on energinen ja reipas olo. 

Terhillä on asiallinen, ammattimainen ja humoristinen asenne omaan ohjaamiseensa. Hän tekee työnsä renolla asenteella ja  se tuo mukavaa rentoutta ja hilpeyttä omaankin tekemiseen. RETRO STEP- tunnilla askeltaminen on helppoa ja vaivatonta, koska Terhi opettaa sarjat loogisesti pala palalta. Super nasta tunti! SUOSITTELEN!

FX- SPORT tunnilla yllätyin positiiviesti, kun Terhi tuli ohjaamaan minua henkilökohtaisesti. Eipä tarvinnut miettiä mahdankohan tehdä liikkeet oikien?  Ohjaus tyyli oli osaava, perusteleva ja kannustava.  

Terhin tunneille mennessä tietää, mitä saa ja mistä maksaa. Terhi on suunnnitellut tunnit tarkoin ja hän ohjaa ne huolellisesti  hymyssä suin pieni pilkesilmäkulmassa. HARMONI- tunnilla Terhi ohjaustyyliä on mukavaa seurata.  Hänen ohjaa tuntia rauhallisesti, sulavsti ja kiireettömästi.