SPORTTIUS 02

49,90 

 

Mikäli sinulla on alennuskoodi käytössäsi, kirjoita se ostoskorin kuponkikenttään ja päivitä ostos. Näin saat ohjelman alennettuun hintaan.

 

!!! SPORTTIUS- ohjelman tilattuasi saat sähköpostiisi kuitin ostostasi. Kuitti sisältää ohjeet ja avauskoodin ohjelman avaamiseen.

 

 

SPORTTIUS- ohjelman tilaamalla pääset treenaamaan monipuoliseen ja tehokkaaseen koko vartalon. SPORTTIUS ohjelman sisältää kokonaisen treeniohjelman  lämmittelyineen ja lihaskuntoharjoitteineen. Voi treenata oman aikataulusi mukaan 15 minuutista 1 tuntiin asti.

Ohjelaman tilaamalla, saat runsaasti lisätietoa harjoittelusta, oletpa startti-, perus tai aktiiviliikkuja. Ohjelama antaa tietoa harjoittelu määristä, tehoista ja harjoitusvasteista sekä mitä lihaksia mikäkin harjoite harjoittaa. Lisäksi saat tietoa siitä, mitä harjoitteiden aikana olisi hyvä huomioida, jotta harjoittelu on turvallista ja tehokasta.

SPORTTIUS harjoitusmenetelmä on loistava tapa harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisiesti koko lihaksistoa. SPORTTIUS harjoitteet tehostavat aineenvaihdunta. Parantavat ryhtiä ja kehon rytmiikkaa sekä arkivoimaa. Lisää liikkuvuutta, kehon toiminnallisuutta ja jaksamista.