Sale!
, ,

HOITO-OPAS / Kaularanka

68,00 

Kaularangan hoito-opas on kattava tietopaketti pullistumavamman syistä, oireista ja hoidosta.
Hoito-oppaan tilattuasi saat sähköpostiisi kuitin ostostasi. Tämä kuitti sisältää ohjeet oppaan AKTIVOIMISEEN. Aktivoituasi oppaan, saat sen sähköpostiisi.

 

Maksuliikenne tapahtuu suomalaisen luotettvan Paytrail verkkokauppa alustan kautta. Oppaan ostaminen verkkokaupasta on turvallista.

 

OPPAAN SISÄLTÖ:

Oppaan tilattuasi ja aktivoituasi saat 4- osaisen pullistumaoppaan, joka vie sinut vamman synnyin juurille. Pullistumaopas selittää sinulle, mistä vammassasi on kysymys ja mistä kipusi johtuvat. Pullistuma opasta seuraa 12- osainen hoito-opas.

 

Hoito-opas antaa sinulle selkeitä ja perusteltuja ohjeita, neuvoja ja tietoa vamman hoidosta. Hoito-ohjeet lähetetään sinulle pienissä hallittavissa ja ymmärrettävissä osioissa hoidon edetessä. Oppaat sisältävät 3-6 minuutin mittaisia videoita, joihin on sisällytetty hoidon ydinkohdat helposti ymmärrettävään muotoon. Opasvideoiden lisäksi oppaan osat sisältävät kirjallisia materiaalia ja manuaalisia oppaita.

 

Kattava hoito-opas kulkee kanssasi paranemisprosessin läpi vaihe vaiheelta, antaen sinulle tietoa parantumisprosessin etenemisestä ja sen synnyttämistä kipukaaren muutoksista, jotta sinä voit toipua vammastasi mahdollisimman pian.

 

Kun tiedät miten toimia arjessa ja levossa, on nopeakin paraneminen mahdollinen.