Ale!

SPORTTIUS Pro / WORK OUT

29,99  24,99 

Ohjelma on tilattavissa  24.9. -15.10.

Ohjelma avautuu käyttöön:  1.10.2020

Ohjelma päättyy      14.12.2020

HUOM! Oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee ostokuitti, jossa on linkki ja salasana SPORTIUS Pro- ohjelmaan.

 

SPORTTIUS Pro sisältää ohjelmat SPORTTIUS Basic +  SPORTTIUS Extra.

 

SPORTTIUS- ohjelman tilaamalla voit treenata kokovartaloa monipuolisesti ja tehokkaasti oman aikataulusi ja käytettävän ajan mukaan n. 15min- 60 min. SPORTTIUS Pro- ohjelma sisältää kaksi kokonaista SPORTTIUS ohjelmaa lämmittelyineen ja lihaskuntoharjoitteineen.

Ohjelaman tilaamalla, saat runsaasti lisätietoa harjoittelusta, oletpa startti-, perus tai aktiiviliikkuja. Ohjelama antaa tietoa harjoittelu määristä, tehoista ja harjoitusvasteista sekä mitä lihaksia mikäkin harjoite harjoittaa. Ohjelmassa ohjeistetaan myös asioita, joita harjoitteiden aikana olisi hyvä huomioida.

SPORTTIUS harjoitusmenetelmä on loistava tapa harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisiesti koko lihaksistoa. SPORTTIUS harjoitteet tehostavat aineenvaihdunta. Parantavat ryhtiä ja kehon rytmiikkaa sekä arkivoimaa. Lisää liikkuvuutta, kehon toiminnallisuutta ja jaksamista.

Mikäli teet SPORTTIUS harjoitusta kahdesti viikossa, suosittelen SPORTTIUS Pro- ohjelma. Kahta ohjelmaa tekemällä harjoittelu on vaihtelevaa ja monipuolista sekä mielenkiinto harjoittelussa säilyy hyvin.