Ale!

SPORTTIUS Basic / WORK OUT

21,99  16,99 

Ohjelma on tilattavissa  24.9. -15.10.

Ohjelma avautuu käyttöön:  1.10.2020

Ohjelma päättyy      14.12.2020

 

HUOM! Oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee ostokuitti, jossa on linkki ja salasana SPORTIUS Basic- ohjelmaan.

SPORTTIUS Basic- ohjelman tilaamalla voit treenata kokovartaloa monipuolisesti ja tehokkaasti oman aikataulusi ja käytettävän ajan mukaan n. 15min- 60 min. SPORTTIUS Basic- ohjelma sisältää kokonaisen SPORTTIUS ohjelman lämmittelyineen ja lihaskuntoharjoitteineen.

Ohjelaman tilaamalla, saat runsaasti lisätietoa harjoittelusta, oletpa startti-, perus tai aktiiviliikkuja. Ohjelama antaa tietoa harjoittelu määristä, tehoista ja harjoitusvasteista sekä mitä lihaksia mikäkin harjoite harjoittaa. Ohjelmassa ohjeistetaan myös asioita, joita harjoitteiden aikana olisi hyvä huomioida.

SPORTTIUS harjoitusmenetelmä on loistava tapa harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisiesti koko lihaksistoa. SPORTTIUS harjoitteet tehostavat aineenvaihdunta. Parantavat ryhtiä ja kehon rytmiikkaa sekä arkivoimaa. Lisää liikkuvuutta, kehon toiminnallisuutta ja jaksamista.

 SPORTTIUS Basic- ohjelma sopii asiakkaille, jotka harjoittelevat ohjelman kanssa kerran viikossa tai harvemmin.  Mikäli harjoittelet ohjelman kanssa kaksi kertaa viikossa, suosittelen SPORTTIUS Pro- ohjelmaa.