Sale!

BasicBodyExercises

6,90 


Oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee ostokuitti, jossa on linkki ja salasana kiertoharjoittelu- ohjelmaan.
Tallenna saamasi kuitti, jotta pääset aina halutessasi avamaan harjoitusohjelman.  Tämä ohjelma on voimassa 31.3.2021 asti.

Lue tuotteesta lisää KUVAUS- tekstin alta.

 

 

 

 

 

STARTTI  TARJOUS!

BasicBodyExercises- ohjelman tilaamalla voit treenata kokovartaloa monipuolisesti ja tehokkaasti oman aikataulusi ja käytettävän ajan mukaan n. 15 min- 60 minuuttiin. BBE- ohjelma sisältää viisi (5) erillistä lihaskuntoharjoitus sarjaa.

Ohjelaman tilaamalla, saat runsaasti lisätietoa harjoittelusta, oletpa startti- tai perusliikkuja.  Ohjelama antaa tietoa harjoittelu määristä, tehoista ja harjoitusvasteista sekä mitä lihaksia mikäkin harjoite harjoittaa. Ohjelmassa ohjeistetaan myös asioita, joita harjoitteiden aikana olisi hyvä huomioida.

BasicBodyExerscises- ohjelma mahdollistaa monipuolisiesti koko lihaksistoa harjoittamisen yhden harjoituskierroksen aikana.  Mikäli harjoitteluun on vain rajallinen aika,on ohjelmaa helppo muokata omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Yhden harjoitussarjan kesto on 4.22 – 5.17 minuttia.

Jotta saat hyvän hyödyn harjoittelusta hanki itsellesi harjoittelua varten vastuskuminauha ja irtopainot. Irtopainoja ja vastuskuminauhoja löytyy urheiluvälinen liikkeistä ja hyvin varustelluista tavarataloista.

Lihaskuntoharjoittelu  tehostaa aineenvaihdunta. Parantavat ryhtiä ja kehon hallintaa. Lisää jaksamista ja auttaa stressin hallinnassa.