Ale!

HOITO-OPAS /Kaularangan opas 2. erässä (1. erä)

161,00  52,00 

Tämän oppaan tilatessasi saat 4- osaisen pullistumaoppaan (68€) sekä 12- osaisen hoito-oppaan (93€). Oppaat tulevat sinulle sähköpostiisi. Ne lähetetään pienissä hallittavissa ja ymmärrettävissä osioissa ja ne sisältävät videoita sekä kirjallista materiaalia. Toisen erän laskusta (52€) saat sähköpostiisi. Lasku erääntyy  seuraavassa kuussa.

Pullistumaoppaassa vien sinut vamman synnyinjuurille ja hoitomenetelmän perusteisiin. Hoidon onnistumisen kannalta on tärkeää, että sinä ymmärrät mistä vammassasi on kysymys, jotta osaat suhtautua vammanhoitoon oikein ja tunnollisesti. Katso oppaan sisällöstä lisää TÄSTÄ.

Hoito-oppaassa opastan sinut vaihe vaiheelta paranemisprosessin läpi, jottet jäisi kuukausien kipukierteeseen tai jos olet sinne jo joutunut, pyrin oppaallani ohjeistamaan sinut sieltä pois. Helpon ja loogisen hoitomenetelmän avulla. Katso oppaan sisältöä lisää TÄSTÄ.

Kun tietää mitä tekee ja mitä jättää tekemättä vamman aikana, on nopeakin paraneminen mahdollinen.

 

Katso TARINA hoitamattomasta ja väärin hoidetusta vammasta TÄSTÄ ja luo onnistuneita tarinoita TÄÄLTÄ.  Mikäli et ole varma viittavatko oireesi pullistuma vammaan, katso ilmaisoppaan sisältö TÄSTÄ ja tilaa ilmaisopas TÄÄLTÄ.

Kaularangan hoito-opas on kattava tietopaketti pullistumavamman syistä, oireista ja hoidosta.