Ale!

HOITO-OPAS /Kaularangan opas 2. erässä (1. erä 68€, 2. erä 52€)

161,00  68,00 

Hoidon onnistumisen kannalta on tärkeää, että sinä ymmärrät mistä vammassasi on kysymys, jotta osaat suhtautua vammanhoitoon oikein ja tunnollisesti. 

Tämän oppaan tilatessasi saat 4- osaisen pullistumaoppaan, joka vie sinut vamman synnyinjuurille  sekä 12- osaisen hoito-oppaan, jonka antaa selkeitä ohjeita ja tietoa vamman hoidosta. Vammaa tulee hoitaa tunnollisesti ja huolellsesti, jotta nopeampi toipuminen on mahdollista. Oppaat tulevat sinulle sähköpostiisi. Ne lähetetään pienissä hallittavissa ja ymmärrettävissä osioissa hoidon edetessä. Oppaat sisältävät videoita sekä kirjallista materiaalia . Katso oppaan sisällöstä lisää TÄSTÄ.

Toisen erän laskun (52€) saat sähköpostiisi. Lasku erääntyy  seuraavassa kuussa.

Hoito-oppaassa opastan sinut vaihe vaiheelta paranemisprosessin läpi, jottet jäisi kuukausien kipukierteeseen tai jos olet sinne jo joutunut, pyrin oppaallani ohjeistamaan sinut sieltä pois. Helpon ja loogisen hoitomenetelmän avulla. Katso oppaan sisältöä lisää TÄSTÄ.

Kun tietää mitä tekee ja mitä jättää tekemättä vamman aikana, on nopeakin paraneminen mahdollinen.

 

Katso TARINA hoitamattomasta ja väärin hoidetusta vammasta TÄSTÄ ja luo onnistuneita tarinoita TÄÄLTÄ.  Mikäli et ole varma viittavatko oireesi pullistuma vammaan, katso ilmaisoppaan sisältö TÄSTÄ ja tilaa ilmaisopas TÄÄLTÄ.

Kaularangan hoito-opas on kattava tietopaketti pullistumavamman syistä, oireista ja hoidosta.