SPORTTIUS

Move And Enjoy

SPORTTIUS

SPORTTIUS on SPORT 2us® tuotteistama ja suojaama ryhmäliikuntatunti, joka pohjautuu toiminnalliseen lihaskuntoharjoitteluun.

SPORTTIUS ohjaaja koulutus sopii ohjaajille, jotka haluavat palvella asiakkaitaan reippailla, monipuolisilla ja laadukkailla lihaskuntotunneilla. 

SPORTTIUS tunnit ovat raamitettuja tunteja. Raamit suojaavat tuntikokonaisuutta, rakennetta ja sen sisältöä. Raamitettu tunti rakenne antaa ohjaajan ammattitaidolle ja työlle liikkumavaraa enemmän kuin tarkoin konseptoidut tunnit. Lisäksi raamit takaavat asiakkaille laadukkaan ja tasalaatuisen tuotteen.

Alkavat koulutukset

Ilmoittaudu SPORT 2us:in ohjaajarekisteriin niin saat tietoa koulutusten alkamisista.

Rekisteröidy SPORT 2us®:in ohjaajarekisteriin

SPORT 2us® lähettää ohjaajarekisterin
kautta sähköpostiisi tietoa SPORT 2us:in järjestämistä koulutuksista, ideapäivistä ja kursseista sekä muista ohjaajan työhön liittyvistä ajatuksista. 
Valitse listalta kiinnostuksen kohteesi, joiden osalta haluat tietoa.


 Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”REKISTERÖIDY” painiketta HYVÄKSYT sähköposti osoitteesi SPORT 2us:in käyttöön.
  

SPORT 2us®:in Ohjaajarekisteri

* indicates required
Valitse kiinnostukseen kohteet

Koulutuksen sisältö/hinta

SPORTTIUS koulutus koostuu verkkomateriaalista sekä yhden päivän käytännön koulutuksesta.  

Verkkomateriaali tulee ohjaajille käyttöön muutamia viikkoja ennen käytännön koulutuksen alkua. Verkkomateriaalissa käydään läpi lajin perustaa, sisältöä ja tunti rakennetta. Lisäksi verkkomateriaali sisältää vapaehtoisia tehtäviä, joita voi halutessaan tehdä. Harjoitteet opettavat hahmottamaan tuntia kokonaisuudessaan ja auttaa ymmärtämään harjoitteiden sisältöä ja tarkoitusta. Verkkomateriaalin tarkoitus on helpottaa asioiden omaksumista ja sisäistämistä varsinaisena koulutuspäivänä aikana. Verkkomateriaali tarkoitus on myös antaa enemmän aikaa käytännön harjoitteiden tekemiseen ja varsinaisen lajitaitojen omaksumiseen. 

Ohjaaminen on käytännön työtä, ihmisten edessä mallina olemista. Siksi haluan käyttää aikaa lajitaitojen opettamiseen ja suoritustekniikoiden hiomiseen, jotta jokainen ohjaaja kokee varmuutta ja nautintoa asiakkaiden eteen mennessään. 

Koulutuksen

160€ 

(Sisältää arvolisäveron. Ovh. 220€) 

X-Sporttius väline /Harjoitusvasteet

X-Sporttius

X-Sporttius on hyötymallisuojattu, pieneen tilaan mahtuva, helppokäyttöinen, miellyttävä ja monipuolinen harjoitusväline, joka on suunniteltu SPORTTIUS- tuntia varten. Välinen mahdollistaa vaivattomasti helppojen peruslihaskuntoliikkeiden harjoittamisen sekä monipuolisten ja tehokkaiden toiminnallisten harjoitteiden tekemisen. Väline sallii laajojen liikeratojen käytön sekä vuorotahtisten ja epäsymmetristen liikkeiden suorittamisen, jolloin keskivartalon rytminen harjoittaminen kiertoina, taivutuksina ja ojennuksina on liikepattereiden sisällä mahdollista. Lisäksi välinen mahdollistaa vaivattoman ja jouhevan siirtymisen liikesarjasta toiseen, jolloin eri lihasryhmien välinen vuorovaikutus ja toiminnallisuus pääsee hyvin oikeuksiinsa. 

Valmisohjelma

SPORT 2us®:in tunnit ovat tuotteistettuja ja testattuja tuntikokonaisuuksia, joille on tehty laadulliset raamit. Tuntiraamien tarkoitus on pitää tunnit kohderyhmälleen laadukkaana ja tasalaatuisina. Raamien tarkoitus on luoda tuotteen ympärille uskottavuutta ja luotettavuutta. ”Asiakas tietää mitä ostaa ja mitä saa.” Tasalaatuinen ja raamitettu tuote on kaikkien tuotetta käyttävien osapuolien etu ohjaajien, asiakkaiden ja yrittäjän sekä tuotteen kehittelijän. 

SPORTTIUS- tunnit ovat valmistunteja, jotka antavat ohjaajille mahdollisuuden muokata tuntia raamien puitteissa. Tämä mahdollistaa ohjaajille oman ammattitaidon hyödyntämisen tuntia pitäessään. Lisäksi valmisohjelmien tarkoitus on helpottaa ja keventää ohjaajien työkuormaa fyysisesti ja ajallisesti.  

Ohjaaja lisenssi ja väline leasing

Ohjaaja lisenssi

Lisenssoitu ohjaaja saa uuden valmisohjelman materiaaleineen ja ohjeineen käyttöönsä 4-5x vuodessa. 

SPORT 2us®:lla on patentti- ja rekisterihallituksen tuotemerkkisuoja ja sen alla olevat tuotteet ovat suojattuja tekijänoikeudella. Tekijänoikeus turvaa monen vuoden työntulosta ja tehtyä työtä, se suojaa tunnin rakennetta, sisältöä ja sen nimikettä.  Tuntirakenteen ja sisällön hyödyntäminen ja tuntinimikkeen luvaton käyttäminen on kiellettyä koulutuksen jälkeen.

Lisessin kriteerit: ohjaajan tulee osata laskea musiikia ja hänellä tulee olla rytmitaju. Liikkeiden tekninen suorittaminen tulee olla laadukasta. Koreografia tulee suorittaa raamien puitteissa oikein. 

Lisenssin kriteerit

  • Ohjaajan tulee osata laskea musiikin blokit.
  • Ohjaajalla tulee olla rytmitaju.
  • Liikkeiden tekninen suorittaminen tulee olla laadukasta.
  • Koreografia tulee suorittaa raamien puitteissa oikein. 
  • Pedagoginen ohjaaminen tulee tapahtua oikea-aikaisesti.
  • Lisenssivideo tulee olla lähetettynä 3kk sisällä koulutuksen päättymisestä. 

Ohjaaja lisenssin

Ohjaaja lisenssi 43€/kk

Välineleasing

X- Sporttius on SPORTTIUS- tunnille suunniteltu harjoitusvälinen.  

Välineleasingsopimus antaa yrityksille/toiminimille oikeuden välineiden käyttöön ja huoltamiseen. Käyttö- ja huolto-oikeussopimuksen ansiosta lajia ohjaavat tahot voivat huoletta pitää tunteja aina ehjillä ja toimivilla välineillä. 

X- Sporttius koostuu vastuskuminauhoista, käsi kahvoista ja jalka remmeistä. Kaksi viimeseksi mainittua osaa ovat ajattomia. Yrittäjän näen moraalittomaksi heittää toimivia osia roskiin kuminauhan kuoleuduttua. Siksi leasing sopimus antaa oikeuden huoltaa välineitä tarvittaessa.

Huoltopakettit tulevat asiakkaille automaattisesti 6kk välein, ilman kuluja.
 Käyttö- ja huolto-oikeussopimuksen ansiosta välineen kustannukset saadaan alhaisiksi.

Välineiden leasing hinta

Välinenleasing 4,20€/välinen/kk + alv 24%
Kuukausi erään vaikuttaa välineiden määrä.

Esimerkiksi:
Kolmestakymmenestä (30) välineestä leasing on 126€/kk. (Vuosikäyttöhinta/ väline on 25,20€)

Kouluttaja/arvot

Kouluttaja

Terhi 

Olen työskennellyt ryhmäliikunnanalalla vuodesta 1991. Pitkän urani on antanut minulle oppia, kokemusta ja näkemystä, jota olen saanut kerryttää monista erilajeista ja työtehtävistä. Lisäksi oppia on tullut matkan varrella kuntohoitajan opinnoista. Urheiluhierojan sekä Personal Trainerin opeista. Vahvuuteni kouluttajan löytyy työkokemuksestani ja halustani jakaa osaamistani eteenpäin. 

Hyvää palautetta kouluttajana olen saanut ohjaavasta, kantaaottavasta ja suoraselkäisestä ohjaustyylistä, jota teen pilke silmäkulmassa, hyvillä mielin rennolla asenteella, mutta napakalla otteella. Kouluttajana mottoni on ”Ilman palautetta ei tapahdu kehitystä.”  Koulutuksellinen tavoitteeni on antaa koulutettavilleni mahdollisimman paljon työkaluja omaan työhönsä, siksi uskon positiivisesti ja rakentavasti annetun palautteen tärkeyteen. 

Haluan, että jokainen koulutettava saa kotimatkalleen mukaansa oppia, näkemystä ja kokemusta, josta voi ammentaa omaan työhönsä sisältöä ja arvoja. 

SPORT 2us ®:in tuntien sisällöissä on huomioitu kohderyhmään kuuluvien asiakkaiden liikunnalliset resurssit. 

  • Kuormittavuudeltaan tunnit ovat rakennettu reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.”
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu perusliikkuvan asiakkaan kyky hahmottaa liikkeet ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi perusliikkuvalle asiakkaille helppoa ja vaivatonta.

Tutustu SPORT2us:in koulutuksiin