RETRO STEP

Move And Enjoy

RETRO STEP

RETRO STEP on SPORT 2us®:in tuotteistama ja suojaama ryhmäliikuntaan suunniteltu step -askellustunti, joka pohjautuu ohjaavaan ja opettavaan ohjaustyyliin. 

RETRO STEP ohjaajakoulutus sopii ohjaajille, jotka haluavat opettaa ja ohjata asiakkaita palapalalta reippaan step-askelluksen maailmaan loogisia ja vuorotahtisia ohjaustekniikoita käyttäen. Tunti vaatii ohjaajalta rytmitajua, kykyä tulkita ryhmää ja sen taitotasoa, lisäksi ohjaajan tulee hallita pedagogisia taitoja. 

RETRO STEP tunnit ovat raamitettuja tunteja. Raamit suojaavat tuntikokonaisuutta, rakennetta ja sen sisältöä. Raamitettu tunti rakenne antaa ohjaajan ammattitaidolle ja työlle liikkumavaraa enemmän kuin tarkoin konseptoidut tunnit. Lisäksi raamit takaavat asiakkaille laadukkaan ja tasalaatuisen tuotteen. 

Alkavat koulutukset

Ilmoittaudu SPORT 2us:in ohjaajarekisteriin niin saat tietoa koulutusten alkamisista.

Rekisteröidy SPORT 2us®:in ohjaajarekisteriin

SPORT 2us® lähettää ohjaajarekisterin
kautta sähköpostiisi tietoa SPORT 2us:in järjestämistä koulutuksista, ideapäivistä ja kursseista sekä muista ohjaajan työhön liittyvistä ajatuksista. 
Valitse listalta kiinnostuksen kohteesi, joiden osalta haluat tietoa.


 Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”REKISTERÖIDY” painiketta HYVÄKSYT sähköposti osoitteesi SPORT 2us:in käyttöön.
  

SPORT 2us®:in Ohjaajarekisteri

* indicates required
Valitse kiinnostukseen kohteet

Koulutuksen sisältö

RETRO STEP koulutus koostuu verkkomateriaalista sekä yhden päivän käytännön koulutuksesta.  

Verkkomateriaali tulee ohjaajille käyttöön muutamia viikkoja ennen käytännön koulutuksen alkua, jolloin ohjaajilla on aikaa tutustua lajiin ja materiaaliin. Verkkomateriaalissa käydään läpi lajin perustaa, sisältöä ja tunti rakennetta. Lisäksi verkkomateriaali sisältää vapaehtoisia tehtäviä, joita voi halutessaan tehdä. Harjoitteet opettavat hahmottamaan tuntia kokonaisuudessaan. Verkkomateriaalin tarkoitus on helpottaa asioiden omaksumista ja sisäistämistä varsinaisen koulutuspäivän aikana. Verkkomateriaali tarkoitus on myös antaa enemmän aikaa käytännön harjoitteiden tekemiseen ja varsinaisten ohjaajataitojen omaksumiseen koulutus päivänä. 

Ohjaaminen on käytännön työtä, ihmisten edessä mallina olemista. Siksi haluan käyttää aikaa lajitaitojen opettamiseen ja opetustekniikoiden hiomiseen, jotta jokainen ohjaaja kokee varmuutta ja nautintoa asiakkaiden eteen mennessään. Hyvin harjoiteltu on puoliksi tehty!  Tämän vuoksi koulutuspäivä painottuu ohjaajan työn omaksumiseen.

Koulutuksen hinta

160€

(Sisältää arvolisäveron. Ovh. 220€)

Valmisohjelma

SPORT 2us®:in tunnit ovat tuotteistettuja ja testattuja tuntikokonaisuuksia, joille on tehty laadulliset raamit. Tuntiraamien tarkoitus on pitää tunnit kohderyhmälleen laadukkaana ja tasalaatuisina. Raamien tarkoitus on luoda tuotteen ympärille uskottavuutta ja luotettavuutta. ”Asiakas tietää mitä ostaa ja mitä saa.” Tasalaatuinen ja raamitettu tuote on kaikkien tuotetta käyttävien osapuolien etu ohjaajien, asiakkaiden ja yrittäjän sekä tuotteen kehittelijän. 

RETRO STEP – tunnit ovat valmistunteja, jotka antavat ohjaajille mahdollisuuden muokata tuntia raamien puitteissa. Tämä mahdollistaa ohjaajille oman ammattitaidon hyödyntämisen tuntia pitäessään. Lisäksi valmisohjelmien tarkoitus on helpottaa ja keventää ohjaajien työkuormaa fyysisesti ja ajallisesti.  

Ohjaajalisenssi

Ohjaaja voi halutessaan osallistua koulutukseen myös ideapäivä ajatuksella, jolloin hän voi hakea ideoita ja oppia omaan työhönsä. Koulutuksen läpikäynyt ohjaaja voi koulutuksen aikana päättää ottaako valmisohjelmat käyttöönsä vai ei.

Lisenssoitu ohjaaja saa uuden valmisohjelman materiaaleineen ja ohjeineen käyttöönsä 4-5x vuodessa. 

Ohjaaja lisenssi 43€/kk

 

SPORT 2us®:lla on patentti- ja rekisterihallituksen tuotemerkkisuoja ja sen alla olevat tuotteet ovat suojattuja tekijänoikeudella. Tekijänoikeus turvaa monen vuoden työntulosta ja tehtyä työtä, se suojaa tunnin rakennetta, sisältöä ja sen nimikettä.  Tuntirakenteen ja sisällön hyödyntäminen ja tuntinimikkeen luvaton käyttäminen on kiellettyä.

Kouluttaja

Terhi 

Olen työskennellyt ryhmäliikunnanalalla vuodesta 1991. Pitkän urani on antanut minulle oppia, kokemusta ja näkemystä, jota olen saanut kerryttää monista erilajeista ja työtehtävistä. Lisäksi oppia on tullut matkan varrella kuntohoitajan opinnoista. Urheiluhierojan sekä Personal Trainerin opeista. Vahvuuteni kouluttajan löytyy työkokemuksestani ja halustani jakaa osaamistani eteenpäin. 

Hyvää palautetta kouluttajana olen saanut ohjaavasta, kantaaottavasta ja suoraselkäisestä ohjaustyylistä, jota teen pilke silmäkulmassa, hyvillä mielin rennolla asenteella, mutta napakalla otteella. Kouluttajana mottoni on ”Ilman palautetta ei tapahdu kehitystä.”  Koulutuksellinen tavoitteeni on antaa koulutettavilleni mahdollisimman paljon työkaluja omaan työhönsä, siksi uskon positiivisesti ja rakentavasti annetun palautteen tärkeyteen. 

Haluan, että jokainen koulutettava saa kotimatkalleen mukaansa oppia, näkemystä ja kokemusta, josta voi ammentaa omaan työhönsä sisältöä ja arvoja. 

Tutustu SPORT2us:in koulutuksiin