Personal Trainer

Terhi Kuolimo

Personal Trainer

Kaipaatko potkua arkeen, intoa elämään vai haluatko päästä irti vaivoista ja kolotuksista vai pistääkö painonhallinta kiristelemään takahampaitasi? 

Personal Trainerin hankkiminen ei tässä kohtaa olisi varmaan hullumpi vaihtoehto?

Me olemme sitä mitä ajattelemme, teemme ja syömme.
Siksi on tärkeää miten itsestämme ajattelemme, koska se määrittelee sen mitä olemme ja mitä meistä tulee.

Minä kerron sinulle mitä itse ajattelen työstäni.

Monilla on sellainen ajatus, että työmme on asiakkaiden ruoskimista, järjetöntä höykkyyttämistä, kaloreiden vahtaamista ja huommauttelua terveistä elämäntavoista, josta itse olemme malli esimerkki! Median luoma mielikuva työstämme ei pidä paikkansa kaikkien Trainereiden kohdalla!

Minulle tärkeää on asiakaslähtöisyys ja asiakkaan tarpeet ja tavoitteet ja niiden kuunteleminen tarkalla korvalla. Asiakkaat ovat tarpeineen hyvin yksilöllisisä, joten treenaaminen tapahtuu aina  asiakkaan resursseja kunnioittaen ja hiljalleen haasteita kasvattaen. Työni on tulkita ja seurata asiakasta sekä ohjeistaa ja opastaa asiakasta tavoitteitaan kohti, oli asiakkaan tavoite mikä tahansa kuntoutumisesta kunnon kehittämiseen tai painonhallinnasta painon pudottamiseen. 

Personal Trainerin työ on pitkäjänteistä, motivoivaa ja HAUSKAA yhdessä tekemistä!

Minä ja asiakaani muodostamme tiimin, joka treenaa yhdessä napakan rennon letkeästi hyvillä mielin, päivän kuntoa huomoiden. Välillä himmataan, jos kroppa sitä vaatii  ja välillä mennään kroppaa haastaen.

"Mitä sinä saisin moisesta touhusta?"

Personal Trainer muuntuu moneksi. Personal Trainer on tarvittaessa sinulle hyvä suunnannäyttäjä, totuuden torvi ja kyseenalaistaja, kun sinä menet kohti omaa tavoitettasi. Personal Trainer haastaa sinua menemään sopivasti oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jossa muutokset syntyvät. Personal Trainer toimii kehosi ja tekemisesi analyytikkona ja korvana varmistaen, että teet oikeita asioita ja harjoittelet oikein ja turvallisesti. 

Personal Trainerin hankkiminen voi olla sinulle loistava päätös, koska kahdet silmäparit näkevät enemmän, neljällä korvalla kuulee paremmin ja kaksi suuta ratkoo asioita loogisemmin. 

Personal Trainerin kanssa tekeminen on palkitsevaa ja antoisaa!

PERSONAL TRAINERin työhöni suhtaudun lämmöllä ja työstäni nauttien. Olen valmentajana maanläheinen, hyvän tuulinen, analyyttinen ja tarkka. Koen vahvuudekseni pitkän urani tuoman kokemusken, mielenkiintoni kehoa kohtaan ja rakkauden liikuntaan. Uskon, että liikunnan perusasrvoja ja ravitsemusken kultaista keskiteitä kunnioittaen pääsee pitkälle… ilman hampaiden kiristelyä ja otsa suonen puhkeamista.    

Liikunnan ja ravitsemuksen hyvät perusasrvot auttavat meitä voimaan ja jaksamaan paremmin sekä ne muokkaavat kehoamme toimimaan paremmin.

Sanon asiakkailleni aina; ”Minä en ”paranna ketään”, se ei ole minun vallassani.” Minä anna silmäni, korvani ja osaamiseni käyttöönne, kertoakseni mitä näen ja kuulen. Neuvon, ohjaan ja opastan asiakkaitani kuulemaan, tuntemaan ja näkemään oman kehonsa paremmin ja autan kohti tavoitetta. Asiakkaani tulee olla itse sitoutunut ja valmis tekemään asioita itselleen ja itsensä tähden.” 

"Kukaan ei voi muuttaa sinua, vain sinä teet sen itse omilla ajatuksillasi ja teoillasi!"

Tässä on ajatuspohja, jolla toimin. 

-Terhi-

 

Mikäli haluat tutustua toimintatapaani ja minuun, ota huoletta yhteyttä!

Ensimmäinen tapaaminen on aina VELOITUKSETON. Tapaamisessa käymme läpi tavoitteesi ja taustojasi, jotka ovat saanneet sinut liikkeelle aiheen tiimoilta.

Tapaaminen ei sido sinua Personal Trainer suhteeseen. Tapaamiseen voit siis tulla huoletta tutustumaan ja kuuntelemaan, kuinka ja miten teen työtäni sekä mitä sinun kanssasi voisin edetä, mikäli yhteistyö kanssani alkaisi kiinnostamaan. 

YKSILÖVALMENNUS  150€/KK

Lähetä viesti  kysyäksesi lisää. Klikkaa e-mail osoitetta 
sport.2us@kymp.net