KOREOGRAFIA

Laadukasta tekemistä!

MIKSI

Haluatko sinä kehittyä ohjaajana ja erottua joukosta osaamisellasi ja taidoillasi?  Koreografia oppimateriaali antaa sinulle työkaluja  ja toimivia vinkkejä tuntirunkojen rakentamiseen ja koreografioiden suunnitteluun ja toteutukseen, jotta sinä voit kehittyä, kasvaa ja vahvistua ohjaajana. 

KENELLE

Koreografia oppimateriaali on tarkoitettu ohjaajille, jotka haluavat tietoa ja vinkkejä oman työn kehittämiseen ja ammattitaidon lisäämiseen. Ohjaajille, jotka haluavat oppia ymmärtämään työnsä syvempää merkitystä ja asiakaslähtöisen ohjaamisen tärkeyttä. 

 

MITÄ

Koreografia oppimateriaali sisältää tietoa, mitä on hyvä huomioida toimivan tunti rungon suunnittelussa ja onnistuneen koreografisen sisällön toteutuksessa.  Lisäksi materiaalissa käydään läpi tekijöitä, mitkä saavat tunnista selkeän ja helposti ohjattavaan laadukkaan ja tasalaatuisen kokonaisuuden.

MITEN

Koreografia materiaalin saat helposti käyttöösi täyttämällä tämän sivun koreografia- lomakkeen.  Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin ilmaiseen koreografia oppimateriaaliin. Voit käydä koreografia materiaalia läpi omaan tahtiin ja poimia sieltä vinkkejä omaan työhösi. 

SPORT 2us / Koreografia

*pakollinen

Koreografia materiaalin takana

Olen Terhi Kuolimo ja olen tehnyt liki 30- vuoden uran ryhmäliikunnanohjaajana. Matka ohjaajana on ollut pitkä, opettava ja silmiä avaava. Nyt haluan antaa oman osaamiseni niiden ohjaajien käyttöön, jotka haluavat laajentaa näkemystään ja omaksua uutta tai vahvistaa jo olemassa olevaa osaamistaan. 

Toivon, että materiaali herättää ajatuksia ohjaajan työstä ja sen kokonaiskuvasta sekä tuntien rakentamisen syvemmästä olemuksesta. Mitä teemme, kenelle teemme, miten teemme ja miksi teemme.  Mitä paremmin osaamme perustella tekemistämme itsellemme, sitä parempia tunteja pystymme luomaan asiakkaillemme. Laadukas tekeminen ja tasalaatuisten palveluiden tuottaminen on ammattitaidon ydin. 

Materiaalista löydät tietoa

  • Miten rakennan laadukkaan tunnin, joka palvelee asiakkaiden
    liikunnallisia tarpeita mahdollisimman hyvin. 
  • Mitä seikkoja on hyvä huomioida tunnin rakenteessa ja koreografian suunnittelussa.
  • Miten saat koreografian helposti seurattavaksi ja  helposti opetettavaksi kokonaisuudeksi.
  • Mistä ja miten laadukas ja tasalaatuinen tunti syntyy. 
  • Miten raamitat tunnin rakenteen ja sisällön asikkaillesi sopivaksi.