HARMONI

Move And Enjoy

Miksi HARMONI?

Dance Flow HARMONI on SPORT 2us® tuotteistama ja suojaama ryhmäliikuntatunti, joka pohjautuu joukkuevoimistelun liikekieleen.

HARMONI ohjaaja koulutus sopii ohjaajille, jotka haluavat palvella asiakkaitaan tanssillisen kauniilla ja tunnelmallisella kehonhuollon tunnilla.

HARMONI tunnit ovat raamitettuja tunteja. Raamit suojaavat tuntikokonaisuutta, rakennetta ja sen sisältöä. Raamitettu tunti rakenne antaa ohjaajan ammattitaidolle ja työlle liikkumavaraa enemmän kuin tarkoin konseptoidut tunnit. Lisäksi raamit takaavat asiakkaille laadukkaan ja tasalaatuisen tuotteen.

Alkavat koulutukset

Ilmoittaudu SPORT 2us:in ohjaajarekisteriin niin saat tietoa koulutusten alkamisista.

Rekisteröidy SPORT 2us®:in ohjaajarekisteriin

SPORT 2us® lähettää ohjaajarekisterin
kautta sähköpostiisi tietoa SPORT 2us:in järjestämistä koulutuksista, ideapäivistä ja kursseista sekä muista ohjaajan työhön liittyvistä ajatuksista. 
Valitse listalta kiinnostuksen kohteesi, joiden osalta haluat tietoa.


 Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”REKISTERÖIDY” painiketta HYVÄKSYT sähköposti osoitteesi SPORT 2us:in käyttöön.
  

SPORT 2us®:in Ohjaajarekisteri

* indicates required
Valitse kiinnostukseen kohteet

Koulutuksen sisältö

HARMONI koulutus koostuu verkkomateriaalista sekä yhden päivän käytännön koulutuksesta.  

Verkkomateriaali tulee ohjaajille käyttöön muutamia viikkoja ennen käytännön koulutuksen alkua, jolloin ohjaajilla on aikaa tutustua lajiin ja materiaaliin. Verkkomateriaalissa käydään läpi lajin perustaa, sisältöä ja tunti rakennetta sekä liikepankkia. Lisäksi verkkomateriaali sisältää vapaehtoisia tehtäviä, joita voi halutessaan tehdä. Harjoitteet opettavat hahmottamaan tuntia kokonaisuudessaan. Verkkomateriaalin tarkoitus on helpottaa asioiden omaksumista ja sisäistämistä varsinaisena koulutuspäivänä aikana. Verkkomateriaali tarkoitus on myös antaa enemmän aikaa käytännön harjoitteiden tekemiseen ja varsinaisen lajitaitojen omaksumiseen koulutus päivänä. 

Ohjaaminen on käytännön työtä, ihmisten edessä mallina olemista. Siksi haluan käyttää aikaa lajitaitojen opettamiseen ja suoritustekniikoiden hiomiseen, jotta jokainen ohjaaja kokee varmuutta ja nautintoa asiakkaiden eteen mennessään. Hyvin harjoiteltu on puoliksi tehty!  Tämän vuoksi koulutuspäivä painottuu lajitaitojen ja ohjaajan työn omaksumiseen.

Koulutuksen hinta

160€

(Sisältää arvolisäveron. Ovh. 220€)

Harjoitusvasteet

Palauttavan harjoittelun merkitystä on aina aliarvostettu. Asiakkaille on annettu ymmärtää… mitä kovempaa sitä parempaa… asia on kuitenkin monisäikeisempi asia. Totuus on, että kehomme tarvitsee reipasta sekä kevyttä harjoittelua säännöllisesti ja tehokasta harjoittelua makupaloina. Mutta valitettavan asioita tehdään kuitenkin päinvastoin. 

Harmoni tunnilla haluan tarjota yhden miellyttävän tavan palauttaa kehoamme, raskaan ja kova harjoittelun tuomasta kuormituksesta sekä arjen ja työn aiheuttamasta stressistä. Kroonistunut stressitila on äärimmäisen haitallista elimistölle, syntyy se säännöllisestä kovasta harjoittelusta tai työ aiheuttamasta paineesta. Stressi on aina kehollemme vastusradikaali, jolla on elimistöä tuhoava vaikutus. Siksi maltillisen ja reippaan liikunnan puolesta tulisi puhua enemmän. Kun kevyttä ja reipasta liikuntaa tehdään hapellisesti puhdistaa se kudoksiamme tehostamalla solujen aineenvaihduntaa, näin soluista poistuu haitallisia kuona-aineista, kun taas kova liikunta aiheuttaa ”solustressiä” kehittämällä soluun kuona-aineita. Lisäksi työn aiheuttama kova painen aiheuttaa kehossamme stressiä ja kehon kortisoli arvot nousevat asettaen meidät pakene tai hyökkää moodiin huomaamattamme. Olemme levottomia, kireitä ja herkkiä ärsykkeille. Kova liikunta ei palauta elimistöä stressi kuormasta vaan itseasiassa lisää sitä, tämä olisi hyvä muistaa, kun liikutamme tavallisia perusliikkuvia ihmisiä. 

HARMONI tunnin tarkoitus on mielekkäällä tavalla alentaa stressitasoja ja palauttaa asiakkaita työ/harjoituskuormasta. Lisäksi HARMONI tunnin liikkeet ylläpitävät ja parantavat lavan ja olkanivelen toimintaan parantaen näin hartiarenkaan hyvinvointia ja aineenvaihduntaa. Lisäksi keksivartalon rytmiset ja aaltoilevat taivutukset, kierrot ja ojennukset ylläpitävät ja parantavat selkärangan rytmistä toimintaa ja aineenvaihduntaa.  Jos, mennään lajin hieno säätöön, niin nilkkojen tehokas käyttäminen tunnilla ylläpitää/parantaa nilkan ja jalkaterän toimintaa.

Valmisohjelma

SPORT 2us®:in tunnit ovat tuotteistettuja ja testattuja tuntikokonaisuuksia, joille on tehty laadulliset raamit. Tuntiraamien tarkoitus on pitää tunnit kohderyhmälleen laadukkaana ja tasalaatuisina. Raamien tarkoitus on luoda tuotteen ympärille uskottavuutta ja luotettavuutta. ”Asiakas tietää mitä ostaa ja mitä saa.” Tasalaatuinen ja raamitettu tuote on kaikkien tuotetta käyttävien osapuolien etu ohjaajien, asiakkaiden ja yrittäjän sekä tuotteen kehittelijän. 

HARMONI- tunnit ovat valmistunteja, jotka antavat ohjaajille mahdollisuuden muokata tuntia raamien puitteissa. Tämä mahdollistaa ohjaajille oman ammattitaidon hyödyntämisen tuntia pitäessään. Lisäksi valmisohjelmien tarkoitus on helpottaa ja keventää ohjaajien työkuormaa fyysisesti ja ajallisesti.  

Ohjaaja lisenssi

Ohjaaja voi halutessaan osallistua koulutukseen myös ideapäivä ajatuksella, jolloin hän voi hakea idoita ja oppia omaan työhönsä. Koulutuksen läpikäynyt ohjaaja voi koulutuksen  aikana päättää ottaako valmisohjelmat käyttöönsä vai ei.

Lisenssoitu ohjaaja saa uuden valmisohjelman materiaaleineen ja ohjeineen käyttöönsä 4x vuodessa. 

Ohjaaja lisenssi 43€/kk (sis.alv 10%)

SPORT 2us®:lla on patentti- ja rekisterihallituksen tuotemerkkisuoja ja sen alla olevat tuotteet ovat suojattuja tekijänoikeudella. Tekijänoikeus turvaa monen vuoden työntulosta ja tehtyä työtä, se suojaa tunnin rakennetta, sisältöä ja sen nimikettä.  Tuntirakenteen ja sisällön hyödyntäminen ja tuntinimikkeen luvaton käyttäminen on kiellettyä.

Kouluttaja /Arvot

Kouluttaja

Terhi 

Olen työskennellyt ryhmäliikunnanalalla vuodesta 1991. Pitkän urani on antanut minulle oppia, kokemusta ja näkemystä, jota olen saanut kerryttää monista erilajeista ja työtehtävistä. Lisäksi oppia on tullut matkan varrella kuntohoitajan opinnoista. Urheiluhierojan sekä Personal Trainerin opeista. Vahvuuteni kouluttajan löytyy työkokemuksestani ja halustani jakaa osaamistani eteenpäin. 

Hyvää palautetta kouluttajana olen saanut ohjaavasta, kantaaottavasta ja suoraselkäisestä ohjaustyylistä, jota teen pilke silmäkulmassa, hyvillä mielin rennolla asenteella, mutta napakalla otteella. Kouluttajana mottoni on ”Ilman palautetta ei tapahdu kehitystä.”  Koulutuksellinen tavoitteeni on antaa koulutettavilleni mahdollisimman paljon työkaluja omaan työhönsä, siksi uskon positiivisesti ja rakentavasti annetun palautteen tärkeyteen. 

Haluan, että jokainen koulutettava saa kotimatkalleen mukaansa oppia, näkemystä ja kokemusta, josta voi ammentaa omaan työhönsä sisältöä ja arvoja. 

SPORT 2us ®:in tuntien sisällöissä on huomioitu kohderyhmään kuuluvien asiakkaiden liikunnalliset resurssit.

  • Kuormittavuudeltaan tunnit ovat rakennettu reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.”
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu perusliikkuvan asiakkaan kyky hahmottaa liikkeet ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi perusliikkuvalle asiakkaille helppoa ja vaivatonta.