Hoito-opaspalaute

Asiakkaan tarina

Välilevynpullistuman hoidosta

Kuuden kuukauden kipupainajainen,
viikossa liki oireettomaksi.

Alla oleva teksti on asiakkaan kirjoittama  palaute  välilevynpullistuman hoito-oppaasta. Palautteen sisältöä ei ole muokattu ja se on julkaistu asianomaisen luvalla. 

Tarja  ######… Olen nähtävästi saanut pullistuman töissä ottaessani ’koppia’ muutaman kerran, kun asukkaalta, jota autoin, meni jalat alta.

Nämä tapahtuivat viime vuoden puolella (2017). Pieni vihlaisu, selän suoristaminen hieman vaikeaa, ei muuta oiretta silloin. Uuden vuoden päivän aamuna en päässyt sängystä ylös, saati kävelemään. Asennon hiemankaan muuttuessa tuli mieletön vihlaisu selkään.

Tästä alkoi minun pitkä sairausloma (6kk). Nyt kyllä harmittaa kovasti, etten silloin löytänyt tätä menetelmää. Enpä kyllä osannut etsiäkään, luotin lääkäreiden tietämykseen ja ohjeistukseen.

Fysioterapiassa kävin aika monta kertaa ilman tuntuvaa tulosta paitsi hetkellinen helpotus. Selkäni on mg kuvattu, mitään selittävää tekijää lonkan ja selän kipuilulle ei oikein löytynyt. Diagnoosina oli heikot pakaralihakset ja niiden jännetulehdus 🤔 taisi olla myös merkkejä pullistumasta, joka oli nähtävästi jo paranemaan päin…aiheutin itse tilanteen uudelleen pahenemisen noudattamalla tunnollisesti ft:lta saamiani jumppaohjeita 😣.

Olen fysiatrisen polin asiakas, sieltähän siis sain ns. omahoito-ohjeet, jumppaa päivittäin. Näitähän aloin sitten tekemään, vähintään 1 h/päivä. Juuri niitä liikkeitä, jotka ovat täysin kiellettyjä kohdallani.

Alussa tuntui, että ihan ok, jumpatessa tuli hyvä fiilis. 3 viikkoa ehdin lattialla ’vääntyillä’, kunnes hermosärkyä jalkoihin ja etenkin sääriin tuli enemmälti. Illat nukkumaan mennessä oli yhtä tuskaa.

Nyt kun olen toiminut tämän menetelmän mukaan, raastava hermosärky on tosiaan poistunut, mikä ihana tunne 🙂.

Ihan harmittaa kaikkien kaltaisteni ja myös itseni puolesta, että kaikki hoidetaan saman kaavan mukaan. Särkylääkkeitä (jotka loppupeleissä ei edes auta tällaiseen hermosärkyyn, kokemusta on erilaisista…), fysioterapiaa ja jumppaa… kierre on valmis 😡.

Olen tällä hetkellä siis lähes kivuton, mitä en ole ollut moneen kuukauteen, kiitos tämän menetelmän ja asian tuntevan ihmisen (noin viikko menetelmän aloittamisesta)😁.  

Suosittelen kyllä kaikille kokeiltavaksi, jotka rypevät aaltoilevassa kipukierteessä.”

-Tarja-

Toivon, että Tarjan antama palaute rohkaisee kivuliaasta vammasta kärsiviä asiakkaita kokeilemaan hoitomenetelmääni, joka on auttanut jo useita kymmeniä vammasta kärsineita asiakkaita.

Hoito-oppaan luoja ja hoitomenetelmän kehittäjä
-Terhi-

Arvostettu urheiluvaikuttaja

SUOSITTELEE OPASTA

Kävin ortopedin kanssa keskustelun pullistuma löydöksestäni ja sain lähetteen leikkaukseen. Hoito-oppaan löydettyäni esittelin opasta ortopedille, joka kannusti kokeilemaan hoitomenetelmää. Oppaan antamien ohjeiden ja neuvojen noudattaminen toi hoitovastetta yllättävänkin nopeasti. Kesä meni liikkuen ja urheillen vailla kipuja. Sovitulla ortopedin kontrollikäynnillä pystyimme yhdessä toteamaan, ettei leikkausta enää tarvita.

Voin iloisin mielin ja kiitollisena suositella opasta.
-Jouko-

MIKSI

Välilevyn pullistuma on hyvin kivulias vamma ranganrakenteessa, joka aiheuttaa vammasta kärsivälle asiakkaalle lähes jatkuvaa tai jatkuvaa hermokipua raajaan tai raajoihin. Kivulias vamma tulee hoitaa kuntoon mahdollisimman nopeasti, koska pitkittyessään vamma voi altistaa kuukausien kipukierteelle tai pysyvälle haitalle.

KENELLE

Välilevypullistuman hoito-opas on tarkoitettu asiakkaille, joilla on todennettu välilevynpullistuma tai kenellä on epäily vammasta. Vamma pahenee ja pitkittyy helposti, siksi vammaan tulee suhtautua riittävällä vakavuudella. Hoitamalla vammasi oikein edistät toipumistasi ja estät vamman pahenemisen sekä pitkittymisen.

Mitä

Välilevypullistuman hoito-opas antaa sinulle tietoa siitä, mitä rangan rakenteessasi on tapahtunut ja mistä kipusi johtuvat. Ymmärtäessäsi millaisesta vammasta on kysymys, voit suhtautua vammaan ja sen hoitoon oikealla tavalla.

Oppaasta saat selkeitä ja käytännönläheisiä neuvoja ja ohjeita, miten vamman kanssa tulee toimia arjessa ja levossa, saadaksesi kivut haltuun ja toipuaksesi vammasta mahdollisimman nopeasti. Hoito-oppaan ohjeita noudattamalla, voit saada kivut haltuun jopa 4-7 päivässä.

MITEN

Sähköisen hoito-oppaan saat käyttöösi helposti ja vaivattomasti tilaamalla oppaan tilauslinkin kautta. Tilauksen tehtyäsi saat kuitin ostostasi sähköpostiisi. Kuitti sisältää ohjeet oppaan aktivoimiseen. Aktivoituasi oppaan, saat sen heti käyttöösi.

Hoito-opas kulkee mukanasi koko toipumisprosessin ajan, hoidon alusta hoidon loppuun (kahden viikon ajan). Näin tiedät, kuinka sinun tulee toimia parantumisprosessin eri vaiheissa.

VÄLILEVYPULLISTUMAN
HOITO-OPAS

Sisältää selkeät ohjeet ja neuvot,
kuinka toimia vamman kanssa arjessa ja levossa,
jotta nopeampi toipuminen vammasta on mahdollinen.

68€

Sähköisen hoito-oppaan saat käyttöösi helposti ja vaivattomasti tilaamalla oppaan tilauslinkin kautta. Tilauksen tehtyäsi saat kuitin ostostasi sähköpostiisi. Kuitti sisältää ohjeet oppaan aktivoimiseen. Aktivoituasi oppaan, saat sen heti käyttöösi.

  
Hoito-opas kulkee mukanasi koko toipumisprosessin ajan, hoidon alusta hoidon loppuun. Näin tiedät, kuinka sinun tulee toimia parantumisprosessin eri vaiheissa.

HOITO-OPAS
LANNERANKA

68€

(ovh. 104€)

HOITO-OPAS
KAULARANKA

68€

(ovh. 104€)