Hoito-opaspalaute

Asiakkaan tarina

Välilevynpullistuman hoidosta

Tunnollisen hoidon ansiosta, kivut haltuun neljässä päivässä

Alla oleva teksti on asiakkaan kirjoittama  palaute  välilevynpullistuman hoito-oppaasta. Palautteen sisältöä ei ole muokattu ja se on julkaistu asianomaisen luvalla. 

”Hei Terhi
Päätin hieman kirjailla sinulle palautetta omasta tilastani hoidon ajalta.
Olen 50-vuotias 35-vuotta urheilua aktiivisesti harrastava mies Kajaanista. Treenejä kertyy keskimäärin 6 viikossa läpi vuoden! Lähellä sydäntäni olevat lajit ovat potkunyrkkeily, kuntosali, juoksu, maastopyöräily sekä talvisin aktiivinen moottoriurheilu, moottorikelkkailun merkeissä. Eli kuvailenkin itseäni urheilunarkomaaniksi. Kuten varmasti harrastuksistani voit päätellä, niin selkä on aika kovilla…

Välilevyn pullistumien suhteen meillä taitaa olla sama saldo😊

Ensimmäisen velilevyn pullistuman (L4-L5 väli) sairastin itse 20 vuotta sitten. Tämä tuli sen aikaisissa voimannosto harrastuksissani.

Olin todella kipeä ja sairaslomani kesti 3kk ja kuntoutuminen ns. entiseen kuntoon vei muistini mukaan noin 7kk.

Hoidin vaivaani tosiaan liikkumalla ja treenaamalla ”kivun sietämissä rajoissa” nämä ohjeet minulle annettiin😊 lisänä tietysti oli kolmiolääkkeet, kipupiikit sairaalalla otettuna ja yöt nukuttiin triptylin avulla.

Uuden pullistuman (L3-L4 väli) sain 6.12.2022 kamppailulajini parissa.

Alkuoireilua ennen ”repeämistä” oli ollut jo noin 7 viikkoa. Oireilu oli pientä puutumista ja tikkuilua vasemmassa jalassa varpaisiin saakka. Kuvittelin, että piriformis on nyt tiukalla tai jokin muu lihasperäinen ongelma, kun alaselän lihaksissa eikä liikkuvuudessa ollut mitään ongelmaa?

Tätähän hoidin hieman kevennetyllä treenilla ja ankaralla venyttelyllä. 

Tämähän oli virhe-arvio 😊 kunnes sitten 6.12.22
Lääketieteellisen diagnoosin jälkeen löysin sinut (vaimoni avustuksella).

Tämä pullistuma oli TODELLA kivulias! Kipuilin yötä päivää!  Säteily kivut vasempaan jalkaan olivat huomattavasti voimakkaammat kuin 20 vuotta sitten. Aloitin hoitomenetelmäsi käytön 13.12.22 TÄYSIN. Keskityn koko päiväisesti vammani hoitoon.

Tästä meni muutama päivä (17.12.22), kun armottomat hermokivut hellittivät kuin seinään, olin ihmeissäni?!? Samalla lopetin ankaran kipulääke kuurini (Panacod, Tramadol, Sirdalud, Panadol)  Iskukivutkin tulivat melkein juuri siinä vaiheessa, kun oppaassasi kerroit (voimakas kipu kohdistui vamma-alueelle ja kesti noin 4 päivää).

Tällä hetkellä (29.12.22) teen vielä Liikehoitoja – Harjoitteita 3krt päivässä sekä 30-40 minsan kävelylenkkejä 2 päivässä. Olin jo hyvässä uskossa, että tammikuun alussa olen ns toimintakuntoinen ”arkeen” (hieman kevyttä salia yläkropalle), mutta tilanne ei ole nyt muuttunut viikkoon, ja alkuillasta tulee vielä hieman iskukivun tyyppisiä oireita sekä lihaskireyttä alaselän fileeseen, jotka kestävät aikaslailla yölle noin klo 2, jonka jälkeen kivut löysäävät ja aamu onkin pääasiassa kivuton ja hyvä. Päättelisin, että selkä vielä ”väsyy” päivän ohjelmista sen verran, että illat on hieman kuormituksesta väsynyt/kivulias.

Eli jatkan tämän hetken harjoituksia entisen mukaan niin pitkään, kun ip ja yökivut hellittävät ja katsotaan arkeen siirtymistä varovasti sen mukaan.

Mutta ISO kiitos sinulle tähän asti hoidosta ja siitä, että olet perehtynyt tähän asiaan ja olet saanut ajatuksesi raavittua tällaiseen muotoon, josta kaikki voivat saada apua ja hyötyä.”

-Sami-

Toivon, että Samin antama palaute rohkaisee kivuliaasta vammasta kärsiviä asiakkaita kokeilemaan hoitomenetelmääni, joka on auttanut jo useita kymmeniä vammasta kärsineita asiakkaita.

Hoito-oppaan luoja ja hoitomenetelmän kehittäjä
-Terhi-

Arvostettu urheiluvaikuttaja

SUOSITTELEE OPASTA

Kävin ortopedin kanssa keskustelun pullistuma löydöksestäni ja sain lähetteen leikkaukseen. Hoito-oppaan löydettyäni esittelin opasta ortopedille, joka kannusti kokeilemaan hoitomenetelmää. Oppaan antamien ohjeiden ja neuvojen noudattaminen toi hoitovastetta yllättävänkin nopeasti. Kesä meni liikkuen ja urheillen vailla kipuja. Sovitulla ortopedin kontrollikäynnillä pystyimme yhdessä toteamaan, ettei leikkausta enää tarvita.

Voin iloisin mielin ja kiitollisena suositella opasta.
-Jouko-

MIKSI

Välilevyn pullistuma on hyvin kivulias vamma ranganrakenteessa, joka aiheuttaa vammasta kärsivälle asiakkaalle lähes jatkuvaa tai jatkuvaa hermokipua raajaan tai raajoihin. Kivulias vamma tulee hoitaa kuntoon mahdollisimman nopeasti, koska pitkittyessään vamma voi altistaa kuukausien kipukierteelle tai pysyvälle haitalle.

KENELLE

Välilevypullistuman hoito-opas on tarkoitettu asiakkaille, joilla on todennettu välilevynpullistuma tai kenellä on epäily vammasta. Vamma pahenee ja pitkittyy helposti, siksi vammaan tulee suhtautua riittävällä vakavuudella. Hoitamalla vammasi oikein edistät toipumistasi ja estät vamman pahenemisen sekä pitkittymisen.

Mitä

Välilevypullistuman hoito-opas antaa sinulle tietoa siitä, mitä rangan rakenteessasi on tapahtunut ja mistä kipusi johtuvat. Ymmärtäessäsi millaisesta vammasta on kysymys, voit suhtautua vammaan ja sen hoitoon oikealla tavalla.

Oppaasta saat selkeitä ja käytännönläheisiä neuvoja ja ohjeita, miten vamman kanssa tulee toimia arjessa ja levossa, saadaksesi kivut haltuun ja toipuaksesi vammasta mahdollisimman nopeasti. Hoito-oppaan ohjeita noudattamalla, voit saada kivut haltuun jopa 4-7 päivässä.

MITEN

Sähköisen hoito-oppaan saat käyttöösi helposti ja vaivattomasti tilaamalla oppaan tilauslinkin kautta. Tilauksen tehtyäsi saat kuitin ostostasi sähköpostiisi. Kuitti sisältää ohjeet oppaan aktivoimiseen. Aktivoituasi oppaan, saat sen heti käyttöösi.

Hoito-opas kulkee mukanasi koko toipumisprosessin ajan, hoidon alusta hoidon loppuun (kahden viikon ajan). Näin tiedät, kuinka sinun tulee toimia parantumisprosessin eri vaiheissa.

VÄLILEVYPULLISTUMAN
HOITO-OPAS

Sisältää selkeät ohjeet ja neuvot,
kuinka toimia vamman kanssa arjessa ja levossa,
jotta nopeampi toipuminen vammasta on mahdollinen.

68€

Sähköisen hoito-oppaan saat käyttöösi helposti ja vaivattomasti tilaamalla oppaan tilauslinkin kautta. Tilauksen tehtyäsi saat kuitin ostostasi sähköpostiisi. Kuitti sisältää ohjeet oppaan aktivoimiseen. Aktivoituasi oppaan, saat sen heti käyttöösi.

Hoito-opas kulkee mukanasi koko toipumisprosessin ajan, hoidon alusta hoidon loppuun 
(kahden viikon ajan). Näin tiedät, kuinka sinun tulee toimia parantumisprosessin eri vaiheissa.

HOITO-OPAS
LANNERANKA

68€

(ovh. 104€)

HOITO-OPAS
KAULARANKA

68€

(ovh. 104€)