PUISTOJUMPAT 2022

SPORTTIUS

Lihaskuntoa hyvällä fiiliksellä!

MIKSI

Kesällä voi ja kannattakin ottaa rennommin, mutta liikuntaa ei kannata kesälläkään jättää arjesta kokonaan pois. Kehon uudelleen käynnistäminen on aina haasteellista. Reippaalla liikunnalla 1-2x viikossa voi pitää kuntoa yllä ja pystyy säilyttämään säännöllisen tekemisen rytmin läpi kesän. Näin liikunnan pariin on syksyllä helpompi palata tai harrastuksia on hyvä jatkaa.

Reipas liikunta pitää koneen käynnissä kesälläkin!

Mitä

SPORTTIUS on lihaskuntotreeni, joka harjoittaa koko vartaloasi monipuolisesti ja reippaan tehokkaasti. Lihaskuntoharjoitteet koostuvat helpoista perusliikkeistä ja kehoa sopivasti haastavista yhdistelmäharjoitteista. Harjoitteita on  helppoa ja vaivatonta seurata, joten mukaan pääsee varmasti.

Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa. 

KENELLE

SPORTTIUS – lihaskuntotunti on suunniteltu palvelemaan sisällöllisesti ja tehollisesti perusliikkuvia ja keski-ikäisiä asiakkaita, jotka haluavat ylläpitää ja parantaa peruskuntoaan ja arkivoimaa. Kehittää toimintakykyään ja keskivartalon hallintaa sekä edistää yleistä hyvinvointiaan.  

Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa. 

MITEN

Tunnille pääset mukaan, ilmoittautumalla ala olevan linkin kautta tai saapumalla paikalle. Tutustumiskerta on VELOITUKSETON. Tarvitset jumpalle mukaan juomapullon ja alustan. Harjoitusvälineen saat lainaksi ohjaajalta.  

Ilmoittautuessa saat lisää tietoa jumppa paikoista  ja  muuta tunteihin liityvää tarkempaa informaatiota.

Tule mukaan rennon letkään porukkaan! 

Puistojumpat 7.6.22 alkaen

Tiistaina 18.00 Linnoitus

Torstaina 18.00 Lavolan koulun nurmialue