Ohjattua, reippaan tehokasta KOTITREENIÄ!

  • BasicBodyExercises on kiertoharjoitteluun pohjautuvaa lihaskuntoharjoittelua, joka on suunniteltu palvelemaan tavallisen perusliikkujan lihaskunnollisia tarpeita. Ohjelman aikana käydään läpi kaikki kehon päälihasryhmät jalat, selkä, rinta, olkapäät, ojentajat, hauis, vatsat. Lisäksi ohjelmassa on mukana helppoja kehon toiminnallisuutta ja kehon hallintaa parantavia elementtejä.
  • BBE- harjoitteet ovat suunniteltu helposti seurattaviksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi, jossa lihaksisto kuormittuu mukavan tehokkaasti. Hyppyjä ja epämiellyttävältä tuntuvia anaerobisia suoritteita harjoitus ei sisällä.
  • Harjoitus sarjoja voit helposti muokata omaan aikatauluusi ja tarpeisiisi sopivaksi. Harjoitusaikaa voit  helposti säädellä 15- 60 minuuttiin riippuen, miten paljon  aikaa ja intoa omaan harjoitteluun on ja mitä kehon osaa haluaa harjoittaa. Puolituntia reippaan tehokasta lihaskuntoharjoittelua 2x viikossa on hyväksi lihaksistolle, elimistölle ja mielelle. 
  • Harjoitteet ovat videoituja kokonaisuusksia. Yksi lihaskunto-osio kestää on 4.22- 5.17 minuuttia riippuen siitä, mitä lihasryhmiä sarja harjoittaa. Jokaisella videolla kerrotaan, mihin lihakseen harjoitus kohdistuu.
  • Videoilla ohjataan liikkeet ja kerrotaan, mitä liikkeiden aikana on hyvä huomioida, jotta harjoittelu on tehokasta ja turvallista. Useissa videoissa on liikkeelle annettu kaksi versioita, joista voi valita itselleen mieluisamman. Harjoitteita voi siis tehostaa ja helpottaa päivän kunnon ja fiiliksen  mukaan sekä kunnon kehittyessä. 
  • Jotta tiedät, mitä videolla oleva sarja pitää sisältää, ne on aukaistu videon alkuun. Näin voit valmistautua harjoitteeseen ennen harjoitteen aloittamista. Videoiden ylä- tai alakulmassa kulkee aikuri, jotta tiedät, kauna kutakin suoritetta tehdään. Ajastin auttaa tsemppaamaan.

Kun rekisteröidyt saat SPORTTIUS / BasicBodyExercises
testiohjelmat sähköpostiisi.

Näyte

BasicBodyExercises

KYYKKY / HAIUS

Sarjassa hyödynnetään vastuskuminauhaa tai irtopainoja.

10 s. Valmistaudu
1 min KYYKKY  
10 s. Valmistaudu
25 s. HAUISKÄÄNTÖ (vastuskuminauha tai irtopinot)
10 s. Valmistaudu
1 min KYYKKY
10 s. Valmistaudu
25 s. 
HAUISKÄÄNTÖ
10 s. Valmistaudu
1 min KYYKKY 

Siirry seuraavaan SARJAAN tai tee tämä sarja uudelleen.

RINTA / HOOWER

10 s. Valmistaudu
1 min ETUNOJA / HOOWER  
25 s. = Tauko 15 s. + valmistaudu 10 s.
1 min ETUNOJA / HOOWER  
25 s. = Tauko 15 s. + valmistaudu 10 s.
1 min ETUNOJA / HOOWER  

Siirry seuraavaan SARJAAN tai tee tämä sarja uudelleen.

SELKÄ /HAUIS

KESKIVARTALON HALLINTA, OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT.

VATSAT

Rekisteröitymällä saat SPORTTIUS / BasicBodyExercises
testiohjelmat käyttöösi HETI.

SPORTTIUS/BasicBodyExercises

Rekisteröitymällä SPORTTIUS- /BasicBodyExercises- rekisteriin saat HETI käyttöösi testiohjelmat 
sekä lisää tietoa harjoittelusta.

Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”rekisteröidy” painiketta, HYVÄKSYT antamasi tiedot SPORT 2us®:in käyttöön.

SPORTTIUS / BasicBodyExercises

* pakollinen

Mikäli jatkossa haluat poistaa itsesi postituslistalta, on jokaisen tulevan sähköpostin lopussa teksti ”unsubscribe from this list”, jota klikkaamalla tietosi poistuu järjestelmästä. 

TIETOSUOJA
EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) määrää rekistereiden pitäjiä ilmoittamaan rekisteriin ilmoittautuneille henkilöille henkilötietojen keräämisen tarkoitus.

SPORT 2us® hallitsee SPORTTIUS harjoitus- rekisteriä.Tietosi on rekisterissä toistaiseksi. Rekisteristä voit halutessasi poistua yllä annettujen ohjeiden mukaan.
SPORT 2us® lähettää  SPORTTIUS harjoitus- rekisterin kautta sähköpostiisi tietoa SPORTTIUS kotiharjoitteista ja muuta liikuntaan ja terveyteen liittyvää materiaalia..  

Lue lisää