Hoitovasteet hoito-oppaasta.

Hoito-oppaasta saatuja palautteita.

Pullistuma oppaan tilaa pääsääntöisesti asiakkaat, joilla on magneettikuvalla todennettu pullistuma. Alla olevat palautteet oppaasta ovat asiakakiden antamia. Asiakkaiden alkuperäiset vastaukset löytyvät linkin alta. Toivon, että palautteet  antavat sinulle luottamusta oppaan sisältöön ja voin auttaa sinua kivuliaan ja lamauttavan vamman hoidossa.

Mikäli avaat alkuperäisen hoitovaste kyselyn, seuraa asikkaiden kipukaarta liikehoidon ja oppaan antaminen ohjeiden välillä. 

Lue asiakaspalautteet

Asiakkaalla magneettikuvalla todennettu välilevyn pullistuma. Asiakas hakeutui hoitoon äkillisten kipujen ilmannuttua. Hermokipuoireet säteilivät oikeaan raajaan.  Kivut lääkäriin hakeutuessa tasolla 10, kun asteikkona käytetään arviota 1-10. Kivut saatiin hallintaan  lääkityksellä ja liikehoidolla  Hermokivut kulkivat mukana, kuitenkin 8 kuukauden ajan (tasolle 4), kunnes vamma uusiutui ja kivut nousivat takaisin tasolle 10+.

Asiakas toteutti hoitomenetelmän antamia ohjeita ja neuvoja tunnolliseti ja oireet alkoivat helpottaa 2 viikon kohdalla hoidon aloittamisesta. Asiakas koki saaneensa oppaasta selkeän hyödyn ja kivun hän kuvaa hoito-oppaan lopetettua tasolle 1. Kipu on enää vain satunnaista ja liikkumine ja käveleminen on täysin kivutonta.

Kokemuksista hoito-oppaasta omin sanoin:
Olen erittäin kiitollinen tästä oppaasta saamistani ohjeista ja neuvoista. Siitä on ollut suuri apu minulle toipumiseni matkalla, mikä toki jatkuu edelleen. Pari viikkoa sitten lähdin jo reippain askelin lenkille ja onnen kyynelten saattelemana sain todeta, että hermokipu ei enään tunnu jalassani ja hidasta askellusta. Olisin voinut miltei tanssia. 🙂

Antaisin oppaalle arvosanan 
****

Lue asiakaspalautteet

Magneettikuvalla todennettu pullistuma. Kivut oikeassa raajassa. Kivut hoitoon hakeutuessa tasolla 9. Vammaa hoidettiin lääkityksellä ja liikehoidolla. Asiakasta ohjattiin toimimaan kivun sallimissa rajoissa. Vamma oireillut asiakkaalla noin 3kk

Kivut kuntoutuksen jälkeen ja hoito-opasta tilatessa edelleen tasolla 9.  Hoitomenetelmän teoria ja  perusta oli ymmärrettä ja looginen ja oppaasta saama tieto oli selkeää ja ymmärrettävää. Kivut alkoivat helpottaa kahden viikon kohdalla hoitomenetelmän aloittamisesta. Hoitojakson loputtua kivut olivat tasolla yksi. Oppaan antamista ohjeista oli asiakkaalle selkeä apu.

Antaisin oppaalle arvosanan 
****

Lue asiakaspalautteet

Hankki oppaan todennetun vamman vuoksi. Oireet alkoivat äkillisesti. Kivut tasolla 9.  Hoitona lääkitys ja hieronta, joka auttoi hetkellisesti. Asiakas koki: ”En saanut oikein missään vaiheessa selkeitä ohjeita hoitoon. Vasta tilattuani tämän oppaan sain selkeitä ohjeita ja neuvoja.”

Kivut hoitomenetelmää aloittaessa tasolla 9. Kivut alkoivat helpottaa 3. viikon kohdalla hoitomenetelmän aloittamisesta. Kivun taso hoitomenetelmän lopetettua tasolla 1.

Antaisin oppaalle arvosanan 
*****

6 kuukauden kipupainajainen, viikossa liki oireettomaksi.

Asiakkaan palaute hoitomenetelmästä.

Asiakas viittaa tekstissään tähän blogitekstiin. ” Välilevyn pullistumasta eroon hoito-oppaan avulla.”

Tarja  ######… Ylläoleva kertomus muistuttaa hyvin paljon omaa tilannettani. Olen nähtävästi saanut pullistuman töissä ottaessani ’koppia’ muutaman kerran, kun asukkaalta, jota autoin, meni jalat alta.

Nämä tapahtuivat viime vuoden puolella (2017). Pieni vihlaisu, selän suoristaminen hieman vaikeaa, ei muuta oiretta silloin. Uuden vuoden päivän aamuna en päässyt sängystä ylös, saati kävelemään. Asennon hiemankaan muuttuessa tuli mieletön vihlaisu selkään.

Tästä alkoi minun pitkä sairausloma (6kk). Nyt kyllä harmittaa kovasti, etten silloin löytänyt tätä menetelmää. Enpä kyllä osannut etsiäkään, luotin lääkäreiden tietämykseen ja ohjeistukseen.

Fysioterapiassa kävin aika monta kertaa ilman tuntuvaa tulosta paitsi hetkellinen helpotus. Selkäni on mg kuvattu, mitään selittävää tekijää lonkan ja selän kipuilulle ei oikein löytynyt. Diagnoosina oli heikot pakaralihakset ja niiden jännetulehdus 🤔 taisi olla myös merkkejä pullistumasta, joka oli nähtävästi jo paranemaan päin…aiheutin itse tilanteen uudelleen pahenemisen noudattamalla tunnollisesti ft:lta saamiani jumppaohjeita 😣.

Olen fysiatrisen polin asiakas, sieltähän siis sain ns. omahoito-ohjeet, jumppaa päivittäin. Näitähän aloin sitten tekemään, vähintään 1 h/päivä. Juuri niitä liikkeitä, jotka ovat täysin kiellettyjä kohdallani.

Alussa tuntui, että ihan ok, jumpatessa tuli hyvä fiilis. 3 viikkoa ehdin lattialla ’vääntyillä’, kunnes hermosärkyä jalkoihin ja etenkin sääriin tuli enemmälti. Illat nukkumaan mennessä oli yhtä tuskaa.

Nyt kun olen toiminut tämän menetelmän mukaan, raastava hermosärky on tosiaan poistunut, mikä ihana tunne 🙂. Maltillisuutta ja tarkkaavaisuuttahan tämä kyllä vaatii.

Ihan harmittaa kaikkien kaltaisteni ja myös itseni puolesta, että kaikki hoidetaan saman kaavan mukaan. Särkylääkkeitä (jotka loppupeleissä ei edes auta tällaiseen hermosärkyyn, kokemusta on erilaisista…), fysioterapiaa ja jumppaa… kierre on valmis 😡.

Olen tällä hetkellä siis lähes kivuton, mitä en ole ollut moneen kuukauteen, kiitos tämän menetelmän ja asian tuntevan ihmisen 😁.


Suosittelen kyllä kaikille kokeiltavaksi, jotka rypevät, ehkä välillä aaltoilevassa, kipukierteessä.