Apu välilevynpullistuman aiheuttamaan hermokipuun

Pullistuman vammasta pullistuma oppaaseen...

Jouduin tutustumaan selkärangan rakenteeseen ja sen toimintaan hyvin syvällisesti 2011, kun sain elämäni ensimmäisen välilevyn pullistuman ollessani 36- vuotta. 

Tutkittuani ranganrakennetta tarkoin ja huolella ymmärsin, mitä rangassani oli todellisuudessa tapahtunut. Aloin hoitaa vammaa omaan osaamiseeni ja saamaani tietoon nojaten. Toivuin kivuliaasta ja lamauttavasta vammasta 2 viikossa, kun tiesin mitä teen ja miksi.

Aloin vammasta toivuttuani auttamaan tuttuja ja tuntemattomia, jotka kärsivät kyseisestä vammasta. Asiakkaideni vammat olivat magneettikuvalla todennettuja tai lääkärin toteamia. Hoitovasteet menetelmästä olivat äkillisten ja kroonistuneiden vammojen kohdalla häkellyttävän hyviä. Autoin ihmisiä 6 vuoden ajan hiljaa hissukseen, kunnes tulin tulokseen, että menetelmästäni olisi varmasti hyötyä niin monelle muullekin vammasta/vaurioista kärsivälle asiakkaille, että helposti ja kivuttomasti toteutettavan menetelmän pitäminen omantietona olisi typerää.  

Hoitomenetelmäni perustuu vamman perimmäisen syy hoitamiseen ja paranemisprosessin tukemiseen oikeitaan asioita tekemällä. Nopeampi toipuminen on mahdollista, eikö kuukausien kipukierteeseen tarvitse jäädä, kun tietää miten vamman kanssa tulee toimia.  

Olen oppaani avulla voinut auttaa asiakkaita saamaan kivut hallintaan tai he ovat päässeet oppaani antaminen ohjeiden ja neuvojen avulla kivuista eroon kokonaan. Alla olevista asiakaspalautteista saa selkeän kuvan siitä millaisesta oppaasta on kysymys.

Seuraa palautetta lukiessasi kivunkaarta asteikolla 1-10. Millaisesta vammasta ja millaisesta kivusta on ollut kysymys, kun asiakkaat ovat hakeutuneet hoitoon? Mitä oireille on tapahtunut kuntoutusjakson jälkeen? Miksi asiakkaat ovat päätyneet hoito-oppaan tilaamiseen? Millaista tietoa ja apua he ovat oppaasta saaneet? Mitä kivulle kävi oppaan ohjeita noudattamalla?   

Vammasta voi toipua nopeastikin, kun tietää mitä tekee.

1. Opas antaa tietoa, vamman perimmäisestä syystä.

Tämä tieto on sinulle tärkeää, jotta ymmärrät miksi vamman kanssa tulee toimia, niin kuin oppaassa ohjataan, neuvotaan ja opastetaan. Hoitomenetelmä perustuu selkärangan rakenteellisiin faktoihin ja kaikki tieto oppaassa on perusteltua ja käytännössä toimivaksi todettua. Hoitomenetelmä perustuu kivuttomuuteen ja paranemisprosessin tukemiseen, jotta nopeampi toipuminen vammasta olisi mahdollinen. 

2. Opas selittää kipujesi taustat, jotta ymmärrät mistä kipusi johtuvat.

Välilevyn pullistuman aiheuttamat hermokivut voivat syntyä äkillisesti tai hiljalleen paheten viikkojen ja kuukausien saatossa. Hermokipujen ilmaantuminen antaa viitettä ranganrakenteessa olevasta vammasta. Hermojen ei tulisi oireilla, jos kaikki on kunnossa. Kivun syiden ymmärtämin auttaa sinua ymmärtämään, miksi vammaa tulee hoitaa tunnollisesti ja huolellisesti. Lisäksi opas auttaa sinua ymmärtämään, miksi lääkehoito auttaa vain lievittämään kipua, mutta ei vie kipua pois. Saat myös loogisen selityksen sille, miksi liikehoito ei korjaa vammaa ranganrakenteessa, vaan voi jopa pahimmillaan pahentaa oireita.

3. Opas antaa selkeitä, loogisia ja perusteltuja ohjeita, miten vamman kanssa tulee toimia arjessa ja levossa.

Pullistumavammasta toipuminen on parantumisprosessi, josta sinun tulee käydä läpi, jotta toipuminen vammasta on mahdollista eikä kuukausien kipukierteeseen tarvitse jäädä. Pullistumaopas antaa sinulle selkeitä ohjeita ja neuvoja, mitä sinun tulee tehdä ja mitä sinun tulee jättää tekemättä tukeaksesi parantumisprosessia. Saat selkeitä neuvoja arjen askareiden huomioimiseen ja kipujen lievittämiseen.

4. Saat oppaasta tietoa toipumisprosessin sudenkuopasta, johon ei pidä langeta.

Välilevyn pullistuman toipumisprosessi aiheuttaa kipumuutoksia, mikäli et ole tietoinen parantumisprosessista syntyvästä kipukaaresta voit tietämättäsi uusia vamman ja pitkittää toipumista tai voit jopa estää omalla toiminnallasi vammasta toipumisen. Tämä osa, on tärkeä osa toipumisprosessissasi! 

5. Oppaassa kaikki tieto on paketoitu ytimekkäiksi ja selkeiksi kokonaisuuksiksi.

Kaikki tieto tulee oppaassa vaiheittain toipumisprosessin edetessä. Opas videoissa tieto on kiteytetty lyhyeen ja ytimekkääseen muotoon, jotta saamasi tieto on selkeää ja helposti ymmärrettävää. Videot ovat tehty ajatuksella… kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lisäksi tarkentavaa tietoa löytyy kirjallisena materiaalina.    

6. Tilattuasi ja aktivoituasi oppaan, saat sen HETI käyttöösi.

Opas on helppokäyttöinen ja voit aktivoida oppaan käyttöösi heti maksukuitin saavuttua sähköpostiisi. Voit aloitta vamman hoidon heti samana päivän oppaan tilattuasi. Aktivoidaksesi oppaan tarvitset vain sähköpostiosoitteen, johon opas sinulle lähetetään.   

Tee hoito-oppaan avulla parantumisestasi
MIELEKÄSTÄ JA KIVUTONTA.