Toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun koulutus La 28.3.20.

Toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun koulutus.

Lihaskuntoa voidaan harjoittaa eri metodein. Tärkeintä on ymmärtää lihaskuntoharjoitteiden tarkoitusperää, mitä harjoitusvasteita lihaskuntoharjoittelusta haetaan. Koulutuksessa peilaamme lihaskuntoharjoittelua ryhmäliikunnan silmin. 

Koulutuksessa käydään läpi mitä eroa on harjoittaa kestovoimaa, toiminnallista voimaa, kontrolloivaa voimaa tai arkivoimaa toiminnallisesti. Tarkoituksena on syventää näkemystä ja ymmärrystä lihakuntoharjoittelun eri muodoista.  

Koulutuksessa käydään läpi lihaskuntoharjoittelun liikeperustaa ja kehon rytmiikkaa, jotta toiminnallisten harjoitteiden jalostaminen ja kehittely on turvallisesti mahdollista. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille hyvää liikepankkia tuntisuunnitteluun ja harjoitekehittelyyn toteuttamiseen. 

Lisäksi pureudumme lihaskuntoharjoitteiden harjoitusvasteisiin sekä vastuksen merkitykseen lihaskuntoharjoittelussa. Vastuksen merkitys lihaskuntoharjoittelussa on merkittävä, joten sen merkitystä toiminnallisessa harjoittelussa on hyvä ymmärtää. Mitä harjoitamme, miten harjoitamme ja miksi harjoitamme. Tavoitteena on selkeyttää toiminnallisen lihaskunto harjoittelun kokonaiskuvaa, tarkoitusperiä ja harjoitusvasteiden sisältöä.

79€

Ilmoittaudu 17.3.20 mennessä, saat koulutuksen tarjoushintaan.

a' hinta 120€

Tulevat toiminnalliset koulutukset

La 28.3.20 klo 10- 17.30

Lappeenranta

Rekisteröidy SPORT 2us®:in ohjaajarekisteriin

SPORT 2us® lähettää ohjaajarekisterin
kautta sähköpostiisi tietoa SPORT 2us:in järjestämistä koulutuksista, ideapäivistä ja kursseista sekä muista ohjaajan työhön liittyvistä ajatuksista. 
Valitse listalta kiinnostuksen kohteesi, joiden osalta haluat tietoa.


 Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”REKISTERÖIDY” painiketta HYVÄKSYT sähköposti osoitteesi SPORT 2us:in käyttöön.
  

SPORT 2us®:in Ohjaajarekisteri

* indicates required
Valitse kiinnostukseen kohteet