UUSI TAPA hoitaa välilevyn pullistumaa, kivuttomasti ja nopeasti / osa 3

... Turvallisin, nopein ja paras apu vammaan/vaurion hoitoon olet SINÄ ITSE.

Se mitä sinä teet vamman aikana on merkittävässä asemassa paranemisprosessin läpikäymisessä. Vamman kanssa ei voi elää täysin normaalia elämää. Sinun tulee tietää mitä voit vamman kanssa tehdä ja mitä et, jotta paranemisprosessin läpikäyminen onnistuu.

Kun hermokipuoireet ovat lähes jatkuviin tai jatkuviin...

 … on syytä epäillä selkärangan sidekudosvauriota (välilevyn pullistumaa) ja oireisiin tulee suhtautua mielestäni aina riittävällä vakavuudella ja hoito tulisi aloittaa pian hermokipuoireiden ilmaannuttua. Koska vamma pahenee herkästi, jos vammasta kärsivät asiakkaat eivät tiedä, miten vamman kanssa tulee toimia.  

HOITO-OPPAAN SISÄLTÖ

Tee hoito-oppaan avulla parantumisestasi
MIELEKÄSTÄ JA KIVUTONTA.

 • Oppaan avulla saat loogisen SELITYKSEN KIVUILLESI ja tietoa siitä MISTÄ VAMMASSASI ON KYSYMYS. Tieto auttaa sinua ymmärtämään MIKSI toipuminen vammasta kestää keskimäärin 2-3 viikkoa ja miksi kipusi häviävät 4-7 päivässä.
 • Oppaan antamien ohjeiden ja neuvojen avulla saat mahdollisuuden TOIPUA VAMMASTASI  NOPEASTI ja kivuttomasti ja kuukausien kipu-, sairasloma ja särkylääkekierteeseen ei tarvitse jäädä.

   

 • Opas antaa selkeät ohjeet, MITÄ PITÄÄ TEHDÄ, jotta SUOJAAT vammaasi liikekuormalta ja liikkeiltä, jotka ovat haitallisia vamma-alueelle. Ei siis ole se ja sama miten elät vammasi kanssa.

   

 • Opas antaa selkeät ohjeet siitä, mitä vamman kanssa EI PIDÄ TEHDÄ, jotta et vahingoita  vamma-aluetta tietämättäsi lisää ja pitkitä ja pahenna vammaasi ja kipujasi. Ranganrakenteessa oleva VAMMA ON äärimmäisen HERKKÄ PAHENEMAAN ja tämän vuoksi vamma pitkittyy ja uusiutuu herkästi. Näin tarpeeton kipukierre on valmis.

   

 • Mikäli olet kuntouttanut vammaasi ja kipusi ovat pahimmassa tapauksessa pahentuneet. Opas antaa  selityksen sille, miksi vamma EI OLE KUNTOUTETTAVISSA oleva vamma, vaan se on vamma, joka tulee HOITAA kuntoon. Kuntoutus voi estää vamman parantumista tai pahimmassa tapauksessa pahentaa vammaa radikaalistikin, jos vamman perimmäistä syytä ei ymmärretä. Välilevynpullistuman hoito TULEE OLLA KIVUTONTA. Kipu on merkki siitä, että jokin menee pieleen.
 • Pullistumavamman paraneminen on PARANEMISPROSESSI, joka tulee käydä läpi.
 • Paranemisprosessin aikana KIPU MUUTTAA muotuoaan ja näistä kipu muutokista sinun tulee olla tietoinen, ettet ”riko” selkääsi uudelleen juuri, kun vammasi on tervehtymässä. Opas opastaa sinut tunnistamaan paranemisprosessin KIPUKAAREN, jotta tunnistat milloin olet tervehtynyt ja voit alkaa kuormittamaan selkääsi normaalisti. 

Hoitomenetelmän avulla kivuttomaksia jopa 4-7 päivässä.