UUSI TAPA hoitaa välilevyn pullistumaa, kivuttomasti ja nopeasti…

Kärsitkö hermokivuista raajoissasi?

Epäiletkö itselläsi pullistumaa vai onko sinulla todennettu välilevyn pullistuma, mutta et ole saanut hoitovastinetta lääkityksellä etkä kuntoutuksella. Hermokipu oireesi ovat jatkuneet useita viikkoja tai jopa kuukausia pahentuen hiljalleen?  

KATSO video, niin ymmärrät mistä kipusi johtuvat ja millaisesta vammasta on pohjimmiltaan kysymys.

Terhi 37

Tahdoin tietää mitä rangassani oli todellisuudessa tapahtunut...

Alku syksystä 2011 sain välilevyn pullistuman. Hermokivut oikeaan nivuseen ja reiden ulkosyrjään olivat liki sietämättömät. 

Minulla ei ollut varaa jäädä kuukasien kipukierteeseen, joten päätin selvittää, mitä rangassani oli todellisuudessa tapahtunut. Tieto, jota löysin, oli hyvin ristiriidassa sen kanssa, miten minä oli oppinut viisaammiltani kehon toiminnallisuudesta ja sen rakenteesta.

Tiedon etsiminen ja kyseenalaistaminen kannatti.

En hoitanut vammaani välilevyn vammana, vaan sidekudosvauriona. Tulin oireettomaksi 4 päivässä ja kuntouduin takaisin normaali arkeen 2 viikossa ja näin on käynyt myös asiakkailleni, joita olen voinut menetelmälläni auttaa.