SPORT 2us® haluaa tehdä liikunnasta mielekästä ja mukavaa – motivoivaa ja palkitsevaa.

SPORT 2us®

SPORT 2us® haluaa säilyttää liikunnassa liikunnan ilon ja nautinnon. Antaa asiakkaille onnistumisen elämyksiä ja hyvänolon fiilistä.

SPORT 2us® tarjoaa mielekkäitä, monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja perusliikkuville ja keski-ikäisille asiakkaille.

Tunnit ovat suunniteltu reippaan meneviksi, sopivan haastaviksi ja tehokkaiksi sekä rauhallisen kauniiksi kokonaisuuksiksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.

Mielekkään, monipuolisen ja reippaan liikunnan puolesta  SPORT 2us

Miksi SPORT 2us®

SPORT 2us® sai sysäyksen syksyllä 2011, kun ohjatessani ryhmäliikuntatunteja huomasin, ettei työni tuntunut enää mielekkäälle. Ihmisten liikuttamisesta oli tullut teho ja suorituskeskiestä kehon kurmuuttamista. Mitä enemmän asiaa mietti, sitä järjettömämmälle asia alkoi tuntua. Liikkumisen tulisi olla kivaa ja motivoivaa. Ei henki toreissaan taistelua tunnista toiseen…


Näin ei pitäisi olla. Olinhan vasta 36-vuotta, jos halusin pystyä kunnossa ja toimintakykyisenä vielä pitkään, minun pitäisi pystyä nauttimaan liikkumisesta ja kokea positiivisia fiiliksiä liikkuessani. Totuus on se, että teho liikunta tulisi viemään liikunnan ilon ja motivaation alta aika yksikön mennessään…

Näin ei vaan voinut jatkua, söin omaa kehoani ja voimavaroja jatkuvasti. Olin useimmin väsynyt ja uupunut, kuin reipas ja pirteä. Kysyin usein itseltäni ”Mitä järkeä tässä työssä enää on, kun liikkuminen tuntui niin epämiellyttävälle?” Haluaisin nauttia liikunnasta ja siitä mitä teen… Aloin miettimään liki 20- vuotta kestäneen urani lopettamista, vaikka työtäni rakastinkin. 

Voisinko tehdä jotain toisin?

Pohdin pitkään, että markkinoilla on varmasti ikätovereitani ja tavallisia perusliikkujia, jotka haluisivat liikkua, mutta kokevat kovan liikunnan epämiellyttäväksi niin kuin minä… ”Olisi mukava liikkua, mutta mukana ei enää pärjää, kun liikunnasta on tehty tehosuorittamista ja liian vaativaa. Liikunnan ilo ja nautinto olivat hävinneet.”  

Totuus on se, ettei nuoria aikuisia ja keski-ikäisiä palvella enää samoilla tunneilla. Sama totuus pätee aktiivisten liikkujien ja perusliikkujien välillä. Kohderyhmät eivät paini fysiologisesti, motorisesti eikä mentaalisesti samassa sarjassa, sen on pitkä urani minulle opettanut kantapään kautta. Nuorena ohjaajana en osannut ajatella asiaa näin, mutta näin se vaan on. 

Pohdintani sai minut miettimään, että voisinko tehdä asioita tosin ja voisiko palvella keski-ikäisi ja tavallisia perusliikkuvia asiakkaita paremmin.

  • Millaisia tuntien kuuluisi olla?
  • Mitä tuntien tulisi sisältää?
  • Miten palvelisin haluamaani kohderyhmää parhaiten?

Tuntien tulisi olla kuormittavuudeltaan reippaita ja kohderyhmälleen sopivan tehokkaita. Sisällöltään tuntien tulisi olla monipuolisia, sopivan haasteellisia ja ennen kaikkea kohderyhmälle mielekkäitä, motivoivia ja palkitsevia???

Näiden ajatusten alle on syntynyt SPORT 2us®.   

Haluan tunneillani palvella asiakaitani laadukkaasti ja tasalaatuisesti, jotta liikunta olisi mielekästä, motivoivaa ja palkitsevaa.

  • Tunnit ovat rakennettu kuormittavuudeltaan reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen on mielekästä ja mukavaa kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.” 

  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.

  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu ohjaus- ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi asiakkaille helppoa ja vaivatonta.

Liikkumisen iloa ja nautintoa!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin

RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN

Syyskausi alkaa 2.9.2019

LIHASKUNTOA SPORTTIUS

SPORTTIUS on monipuolinen ja tehokas lihaskuntotunti, joka harjoittaa keksivartaloa ja yleistä lihaskuntoa mielekkäällä ja hauskalla tavalla.

Katso video

TIISTAI

SPORTTIUS
18.00  Uk-areena

TORSTAI

SPORTTIUS
18.30  Lavolan koulu

KIERTOHARJOITTELU FX-SPORT

FX- SPORT– kiertoharjoittelu tunri, jossa yhdistyy loistavalla tavalla paiboharjoittelu ja toiminnallinen peruslihaksunto harjoittelu. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Katso video

MAANANTAI

FX-SPORT
17.30  Uk-areena

ASKELLUSTUNTI RETRO STEP

RETRO STEP on äärimmäisen mukava step- askellustunti, jossa kunto kasvaa kohisten ja liikunnan riemu pääsee oikeuksiinsa reippaasti askeltaen.  

Katso video

KESKIVIIKKO

RETRO STEP
17.10 Uk-areena

DANCE FLOW HARMONI

HARMONI on  nautinnollinen ja kauniin puhutteleva laji, jonka  tanssillinen  ja tunnelmallinen liikekieli  vie mennessään sielua myöden. 

Katso video

KESKIVIIKKO

HARMONI
18.30  Kimpisen kamppus

SPORT 2us:in uutiskirjeen tilatessasi saat lisää tietoa tunneista ja niiden sisällöistä sekä ohjelmien vaihtumisista.
Lisäksi saat tietoa alkavista kursseista, tapahtumista ja ryhmistä.  

Rekisteröityessäsi listalle saat 15€ alennuksen 6x- tutustumiskortista. 

Kortin hinnaksi jää 50€. Kortti on voimassa niin kauna, kun kortissa on kertoja jäljellä. Korttia voi käyttää myös yhdessä ystävän kanssa. 

Ohjaaja asiakkaiden silmin...

Terhin tunneilla on mukavan rento ja leppoisa fiilis.  Terhi on suunnitellut tunnit laadukkaasti, juuri tällaisille tavallisille liikkujille. SPORTTIUS- tunnilla treenataan reippaasti, monipuolisetsi ja tehokkaasti. Tunnin jälkeen on energinen ja reipas olo. 

Terhillä on asiallinen, ammattimainen ja humoristinen asenne omaan ohjaamiseensa. Hän tekee työnsä renolla asenteella ja  se tuo mukavaa rentoutta ja hilpeyttä omaankin tekemiseen. RETRO STEP- tunnilla askeltaminen on helppoa ja vaivatonta, koska Terhi opettaa sarjat loogisesti pala palalta. Super nasta tunti! SUOSITTELEN!

FX- SPORT tunnilla yllätyin positiiviesti, kun Terhi tuli ohjaamaan minua henkilökohtaisesti. Eipä tarvinnut miettiä mahdankohan tehdä liikkeet oikien?  Ohjaus tyyli oli osaava, perusteleva ja kannustava.  

Terhin tunneille mennessä tietää, mitä saa ja mistä maksaa. Terhi on suunnnitellut tunnit tarkoin ja hän ohjaa ne huolellisesti  hymyssä suin pieni pilkesilmäkulmassa. HARMONI- tunnilla Terhi ohjaustyyliä on mukavaa seurata.  Hänen ohjaa tuntia rauhallisesti, sulavsti ja kiireettömästi.