SPORT 2us® haluaa palvella ryhmäliikunta tunneillaan tavallisia perusliikkujia ja keksi-ikäisiä asiakkaita laadukkaastia ja monipuolisesti.

SPORT 2us®

SPORT 2us® haluaa säilyttää liikunnassa liikunnan ilon ja nautinnon. Antaa asiakkaille onnistumisen elämyksiä ja hyvänolon fiilistä.

SPORT 2us® tarjoaa mielekkäitä, monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja perusliikkuville ja keski-ikäisille asiakkaille.

Tunnit ovat suunniteltu reippaan meneviksi, sopivan haastaviksi ja tehokkaiksi sekä rauhallisen kauniiksi kokonaisuuksiksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.

Mielekkään, monipuolisen ja reippaan liikunnan puolesta  SPORT 2us

Miksi SPORT 2us®

SPORT 2us® sai sysäyksen syksyllä 2011, kun ohjatessani ryhmäliikuntatuteja huomasin, ettei työni tununut enää miellekkäälle. Ihmisten liikkuttamisesta oli tullut teho ja suorituskeskiestä kehon kurmuuttamista. Mitä enemmän asiaa mietti, sitä järjettömämmälle asia alkoi tuntua.

Olinhan vasta 36- vuotias ja liikku pitäisi vielä monta monta vuotta, jos haluaisian pystyä kunnossa ja toiminat kykyisienä pitkään. Teho liikunta veisi liikunnan ilon ja motivaation alta aika yksikön…

Näin ei vaan voinnut jatkua, söin omaa kehoani ja voimavaroja jatkuvasti. Olin useimmin väsynyt ja uupunut, kuin reipas ja pirteä. Kysyin usein itseltäni  ”Mitä järkeä tässä työssä enää on, kun liikuminen tuntui niin epämiellyttävälle?” Haluaisian nauttia liikunnasta ja siitä mitä teen… Aloin miettimään liki 20- vuotta kestäneen urani lopettamista,  vaikka työtäni rakastinkin. 

Voisinko tehdä jotain toisin?

Pohdin pitkään, että markkinoilla on varmasti ikätovereitani, jotka kokevat samoin, kun minä… ”Olisi mukava liikkua, mutta mukan ei enää pärjää, kun liikunnasta on tehty teho suorittamista ja liiana vaativaa. Liikunnan liikunnan iloa ja nautintoa ovat hävinneet.”  

Totuus on se, ettei nuoria aikuisia  ja  keski-ikäisiä palvella enää samoilla tunneilla. Sama totuus pätee aktiivisten liikkujien ja perusliikkujien välillä. Kohderyhmät eivät paini fysiologisesti, motorisesti eikä mentaalisesti samassa sarjassa, sen on pitkä urani minulle opettanut kantapään kautta. Nuorena ohjaajana en osannut ajatella asiaa näin, mutta näin se vaan on. 

Pohdintani sai minut miettimään, että voisinko tehdä asioita tosin ja voisiko palvella keski-ikäisi ja tavallisia perusliikkuvia asiakkaita paremmin.

  • Millaisia tuntien kuuluisi olla?
  • Mitä tuntien tulisi sisältää?
  • Miten palvelisin haluamaani kohderyhmää parhaiten?

Tuntien tulisi olla kuormittavuudeltaan reippaita ja kohderyhmälleen sopivan tehokkaita. Sisällöltään tuntien tulisi olla monipuolisia, sopivan haasteellisa ja ennen kaikkea kohderyhmälle mielekäitä, motivoivia ja palkitsevia???

Näiden  ajatusten alle on syntynyt SPORT 2us®.   

Haluan tunneillani palvella asiakaitani laadukkaasti ja tasalaatuisesti, jotta liikunta olisi mielekästä, motivoivaa ja palkitsevaa.

  • Tunnit ovat rakennettu kuormittavuudeltaan reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen on mielekästä ja mukavaa kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.” 
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu ohjaus- ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi asiakkaille helppoa ja vaivatonta.

Lajeissa intohimoa, tarkoituksen mukaisuutta ja liikunnan nautintoa.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin

LIHASKUNTOA

SPORTTIUS on toiminnalliseen yhdistelmäharjoitteluun perustuva lihaskuntotunti, joka on yllättänyt tehokkuudellaan!

KIERTOHARJOITTELU

Collage 2019-05-15 11_36_29 (3)

FX- SPORT- kiertoharjoittelu tunnilla yhdistyy lositavasti kaksi lihaskuntoharjoittelu menetelmää yhdeksi ytimekkääksi   paketiksi.

ASKELLUSTUNTI

RETRO STEP on step- askellustunti, joka pohjautuu opettavaan ja ohjaavaan ohjaustyylliin, jolloin ohjaajan ammattiataito ja osaaminen pääsee oikeuksiinsa.

DANCE FLOW

HARMONI on kaunis, puhutteleva  ja tanssillinen laji, joka perustuu joukkuevoimistelun liikekieleen. HARMONI on tunti, joka sykähdyttää sielua myöden.

Rekisteröitymällä saat lisää tietoa tunneista ja niiden sisällöistä sekä ohjelmien vaihtumisista, alkavista kursseista, tapahtumista ja ryhmistä.