SPORT 2us / Asiakkaat

RYHMÄLIIKUNTA- TUNNIT

SPORT 2us® haluaa säilyttää liikunnassa liikunnan ilon ja nautinnon. Antaa asiakkaille onnistumisen elämyksiä ja hyvänolon fiilistä.

SPORT 2us® tarjoaa mielekkäitä, monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja perusliikkuville ja keski-ikäisille asiakkaille.

Tunnit ovat suunniteltu reippaan meneviksi, sopivan haastaviksi ja tehokkaiksi sekä rauhallisen kauniiksi kokonaisuuksiksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.

Mielekkään, monipuolisen ja reippaan liikunnan puolesta  SPORT 2us

LIHASKUNTOA

SPORTTIUS on toiminnalliseen yhdistelmäharjoitteluun perustuva lihaskuntotunti, joka on yllättänyt tehokkuudellaan!

KIERTOHARJOITTELU

Collage 2019-05-15 11_36_29 (3)

FX- SPORT- kiertoharjoittelu tunnilla yhdistyy lositavasti kaksi lihaskuntoharjoittelu menetelmää yhdeksi ytimekkääksi   paketiksi.

ASKELLUSTUNTI

RETRO STEP on step- askellustunti, joka pohjautuu opettavaan ja ohjaavaan ohjaustyylliin, jolloin ohjaajan ammattiataito ja osaaminen pääsee oikeuksiinsa.

DANCE FLOW

HARMONI on kaunis, puhutteleva  ja tanssillinen laji, joka perustuu joukkuevoimistelun liikekieleen. HARMONI on tunti, joka sykähdyttää sielua myöden.

Rekisteröitymällä saat lisää tietoa tunneista ja niiden sisällöistä sekä ohjelmien vaihtumisista, alkavista kursseista, tapahtumista ja ryhmistä.  

Miksi SPORT 2us®

SPORT 2us® sai sysäyksen noin 2011, kun 36- vuotiaana huomasin, ettei oma palauatumiskykyni enää riittänyt kovista tunneista eikä teho liikunta tuntunut enää mielekkäälle. Liki 20- vuotta kestäneen uran lopettaminen oli edessä, kehoni ja mieleni ei enää kestänyt kovaa kuormitusta, vaikka työtäni rakastinkin.

Pohdin pitkään, että markkinoilla on varmasti ikätovereitani, jotka luultavammin kokevat samoin? Totuus on se, ettei nuoria aikuisia  ja  keski-ikäisiä palvella enää samoilla tunneilla. Sama totuus pätee aktiivisten liikkujien ja perusliikkujien välillä.

Kohderyhmät eivät paini fysiologisesti, motorisesti eikä mentaalisesti samassa sarjassa, sen on pitkä urani minulle opettanut kantapään kautta. Alle 30- vuotiaana ohjaajana en osannut ajatella asiaa näin, mutta näin se vaan on. 

Pohdintani sai minut miettimään, että voisinko tehdä asioita tosin ja voisiko palvella keski-ikäisi ja tavallisia  perusliikkuvia asiakkaita paremmin. Millaisia tuntien kuuluisi olla, mitä tuntien tulisi sisältää, miten palvelisin haluamaani kohderyhmää parhaiten? Tuntien tulisi olla kuormittavuudeltaan reippaita ja kohderyhmälleen sopivan tehokkaita. Sisällöltään tuntien tulisi olla monipuolisia, sopivan haasteellisa ja ennen kaikkea kohderyhmälle mielekäitä, motivoivia ja palkitsevia???

Näiden  ajatusten alle on syntynyt SPORT 2us®.  Haluan tunneillani palvella asiakaitani laadukkaasti ja tasalaatuisesti, jotta liikunta olisi mielekästä, motivoivaa ja palkitsevaa.

SPORT 2us ®:in tuntien sisällöissä on huomioitu...

  • Tunnit ovat rakennettu kuormittavuudeltaan reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.”
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu ohjaus- ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi asiakkaille helppoa ja vaivatonta.

Rekisteröitymällä saat lisää tietoa tunneista ja niiden sisällöistä sekä ohjelmien vaihtumisista, alkavista kursseista, tapahtumista ja ryhmistä.