SPORT 2us /Asiakkaat / HARMONI

HARMONI

Liike, musiikki ja sinä!

Miksi HARMONI?

HARMONI on kaunis ja naisellinen kehon- ja mielen tunti, joka on syntynyt rakkaudesta joukkuevoimistelun sulavaan ja koskettavaan liikekieleen.

Aloitin joukkuevoimistelu harrastuksen 7-vuotiaana pikkutyttönä. Laji vei minut mennessään. Harrastukseni muuttui hiljalleen 1990- luvulla nuorempien tyttöjen ohjaamiseen. Tuolloin minulle syntyi ajatus, että tämä tunnelmallinen ja aistikas laji olisi ihana saada tavallisten liikkujien ulottuville. Vuodet vierivät ja voimistelu jäi taakse… Mutta tunne siitä, että joukkuevoimisteluun pohjautuva ryhmäliikuntatunti olisi joskus kiva toteuttaa, hautoi minussa liki 20- vuotta.   

Vuonna 2013 kävin vaikeita asioita läpi omassa elämässäni. Kaunis ja koskettava musiikki antoi minulle pakopaikan arjesta, loi uskoa ja toivoa päiviini. Tuolloin minulle heräsi taas ajatus HARMONI tunnista. Miten rakentaisin tunnin, joka sisältäisi joukkuevoimistelun kauniin ja koskettavan liikekielen sekä lajin tanssillisuuden niin, että perusliikkuja voisi omaksua taidot nopeasti, mutta kokisi tunnin kuitenkin sopivan haasteelliseksi ja palkitsevaksi.

Miten voisin jakaa asiakkaille sen saman nautinnon kokemuksen mitä itse koen lajista. Tunnelmallisuutta, herkkyyttä, kiihkeyttä, kauneutta, kaipuuta, rohkeutta, naisellisuutta… Musiikilla olisi suuri osuus tunnelman luojana, liikekielen tulkkina ja tunnetilojen kuljettajana, siksi musiikki kappaleilla on suurimerkitys tunnin sisällössä.

Yritin yhdistää kaiken tuon tunnin prototyyppiin vuonna 2014. Tunti kuitenkin hiottu useampaan otteeseen, ennen, kun se sai lopullisen muotonsa ja raaminsa 2016. 

Jokaiseen suunnittelemaan tuotteeseeni ole laittanut kaiken tähänastisen osaamiseni, oppini, tietoni ja liikunnallisen intohimoni…Ja HARMONI- tunnin osalta myös oman sieluni. Eräs asiakkaani kiteytti minulle kerran tunnin ytimen ja syvyyden liki täydellisesti…”Tämä on laji, johon ei ole sanoja, koska tämä menee todella syvälle sieluun asti ja vie parhaimmillaan omaan maailmaan.” Olen hänen kanssaan samaa mieltä, asiakkaani osui palautteella tunnin ytimeen. 

Kun liike, musiikki ja sielu kohtaavat hetkellisesti, on se todella sykähdyttävä hetki.  

HARMONI on...

… kaunis, koskettava ja naisellinen kehonhuollon tunti. Rauhalliset sarjat yllättävät tehokkuudellaan. Sarjat koostuvat helpoista ja usein toistuvista liikesarjoista, joihin on helppo päästä mukaaan useiden toistojen myötä. Tunnilla käytettävät tunnelmallisia ja kauniita pop kappaleita, rock balladeja sekä latino rytmejä, jotka parhaimmillaan tempaavat omaan maailmaan ja liikkeen virran vietäväksi. Tunti osuu syvälle sieluun.

Liike on kaunis ja koskettava sieluun asti ulottuva.

Tunnin rakenne:

  • Tunti sisältää 4-5 tanssillista kehonhuollon sarjaa.
  • Kukin sarja toistuu tunnilla kaksi kertaa. Ja sarjat sisältävät vain muutamia liikkeitä ja askelsarjoja joihin pääsee nopeasti mukaan.
  • Ohjelma vaihtuvat 10-12 viikon välein, joten aikaa on oppia sarjat. Liikkeen nautintoon pääsee näin hyvin mukaan.
  • Sarjojen liikekieli pohjautuu joukkuevoimistelun liikekieleen. Ja on siksi kaunista ja sulavaa.
  • Tunti on rakennettu vuorojalkaiseksi ja loogisesti eteneväksi kokonaisuudeksi, jota on helppo seurata mukana taitojen kartuessa. 
  • Tunti loppuu veneyttelyyn ja rauhoittumiseen.

Kenelle HARMONI- tunti sopii?

Harmoni sopii asiakkaalle, joka nauttii tanssista tai haluaa oppia lajin salat. Harmoni on tanssillinen kaunis ja koskettava laji, joka kehittää peruskuntoa, palauttaa kovasta  harjoittelusta  tai purkaa työstä aihutunutta sterssi kuormaa.  Tunti kehittää keskivartalon rytmiikkaaja, tasapainoa ja elvyttää niskahartiaseudun jumeja ja pitää selkärangan ja olkanivelen liikkuvuuta yllä.  Menttaalisesti tunti on äärimmäisen kiehtova, kaunis ja naisellinen tunti. Mikäli edellä mainitut tekijät kiehtoo sinua liikunnassa, voin lämpimästi suositella lajia. 

 

”Harmoni-tunneilla nauttii sekä kroppa että sielu. Tanssillisissa liikesarjoissa voi eläytyä musiikin tunnelmiin; kauniisiin rauhallisiin kappaleisiin ja välillä rytmikkääseen, kiihkeämpitahtiseen musiikkiin. Sarjat eivät ole vaikeita, mutta sopivan vaativia ja vaihtelevia. Eri lihasryhmät saavat harjoitusta huomaamatta: hiki tulee, vaikka kevyeltä näyttää… Tunnin jälkeen olo on virkistynyt, mieliala korkealla ja musiikki soi vielä pitkän aikaa mielessä. ISO SUOSITUS!”

 

Kehonhuoltotunti parhaimmasta päästä. Sarjat eivät ole liian vaikeita, vaan ne ovat hyvin suunniteltuja ja sopivan haasteellisia aikuiseen makuun. Monipuoliset liikkeet ylävartalolle ja käsille on istumatyöläisen pelastus. Harmoni-tunti on rentouttava ja nautinnollinen kokemus – joka on koettava itse! Tuntikuvaukset eivät anna täyttä oikeutta tunnille”

Jos pidät tanssillisista tunneista… kaipaat rauhalllista, mutta tehokasta tuntia ja haluat nauttia omasta kehostasi ja musiikin virrasta… HARMONI on tunti johon kannataa käydä tutustumassa, 

Nautinto, musiikki, liike ja sinä.

Mikäli olet kiinnostunut  SPORT 2us:in järjestämistä tunneista, tapahtumista ja kursseista tilaa itsellesi uutiskirje, jonka kautta saat tietoa edellä mainituista aiheista.

Tule tutusttumaan SPORT 2us:in tunteihin. Tulosta itsellesi ja ystävällesi tutustumiskortit tai pyydä ohjaajalta tutustumiskortti mennessäsi tunnille tutustumaan. Ensimmäiset kerrat ovat ILMAISIA. Tunteja saatavilla LAPPEENRANNASSA.

Mikäli olet kiinnostunut SPORTTIUS tunnin ohjaamiseta, käy lukemassa lisäteitoa tunnista koulutus-linkin kautta.

Kesä 2019

Kortin hinta 55€  

Kortti käy kaikille SPORT 2us:in järjestämille tunneille ja se on voimassa 5.10. asti.

Kortin saat heti, kortin ostettuasi.