SPORT 2us / TUOTTEET

Tervetuloa tutustumaan

SPORT 2us® tuotteisiin.

SPORT 2us® tunnit ovat syntyneet halusta tuottaa laadukkaita ja tasalaatuisia liikuntatuotteita asiakkaiden tarpeisiin, jotta liikunnan ilo säilyisi ja syttyisi sekä liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä, mukavaa, palkitsevaa ja motivoivaa. 

Mikäli koet liikunnalliset arvosi samankaltaisiksi ja tuotteet houkutteleviksi.

Tehdään yhdessä liikunnasta mielekästä, mukavaa ja palkitsevaa.

LIIKUNNAN ILON puolesta
SPORT 2us

SPORT 2us®/ TUOTTEET

SPORTTIUS on toiminnalliseen yhdistelmäharjoitteluun perustuva lihaskuntotunti, joka on yllättänyt tehokkuudellaan!

Mikäli olet kiinnostunut tunnista
Kopioi
salasana ja liitä suojatun sivuston salasanakenttään ja lähetä.
22st8

Collage 2019-03-14 13_22_40 (2)

RETRO STEP on step- askellustunti, joka pohjautuu opettavaan ja ohjaavaan ohjaustyylliin, jolloin ohjaajan ammattiataito ja osaaminen pääsee oikeuksiinsa.

Mikäli olet kiinnostunut tunnista.
 Kopioi salasana ja liitä suojatun sivuston salasanakenttään ja lähetä.
87ku4  

Collage 2018-12-18 10_47_32 (2)

HARMONI on kaunis, puhutteleva  ja tanssillinen laji, joka perustuu joukkuevoimistelun liikekieleen. HARMONI on tunti, joka sykähdyttää sielua myöden.

Mikäli olet kiinnostunut tunnista.
Kopioi salasana ja liitä suojatun sivuston salasanakenttään ja lähetä.
45hj9

Rekisteröitymällä SPORT 2us:in ohjaajarekisteriin saat tietoa kaikista tulevista koulutuksisita ja ideapäivistä.

Miksi SPORT 2us®

SPORT 2us® sai sysäyksen noin 2011, kun 36- vuotiaana huomasin, ettei oma palauatumiskykyni enää riittänyt kovista tunneista eikä teho liikunta tuntunut enää mielekkäälle. Liki 20- vuotta kestäneen uran lopettaminen oli edessä, kehoni ja mieleni ei enää kestänyt kovaa kuormitusta, vaikka työtäni rakastinkin.

Pohdin pitkään, että markkinoilla on varmasti ikätovereitani, jotka luultavammin kokevat samoin? Totuus on se, ettei nuoria aikuisia  ja  keski-ikäisiä palvella enää samoilla tunneilla. Sama totuus pätee aktiivisten liikkujien ja perusliikkujien välillä.

Kohderyhmät eivät paini fysiologisesti, motorisesti eikä mentaalisesti samassa sarjassa, sen on pitkä urani minulle opettanut kantapään kautta. Alle 30- vuotiaana ohjaajana en osannut ajatella asiaa näin, mutta näin se vaan on. 

Pohdintani sai minut miettimään, että voisinko tehdä asioita tosin ja voisiko palvella keski-ikäisi ja tavallisia  perusliikkuvia asiakkaita paremmin. Millaisia tuntien kuuluisi olla, mitä tuntien tulisi sisältää, miten palvelisin haluamaani kohderyhmää parhaiten? Tuntien tulisi olla kuormittavuudeltaan reippaita ja kohderyhmälleen sopivan tehokkaita. Sisällöltään tuntien tulisi olla monipuolisia, sopivan haasteellisa ja ennen kaikkea kohderyhmälle mielekäitä, motivoivia ja palkitsevia???

Näiden  ajatusten alle on syntynyt SPORT 2us®.  Haluan tunneillani palvella asiakaitani laadukkaasti ja tasalaatuisesti, jotta liikunta olisi mielekästä, motivoivaa ja palkitsevaa.

SPORT 2us ®:in tuntien sisällöissä on huomioitu...

  • Tunnit ovat rakennettu kuormittavuudeltaan reippaan tehokkaiksi, jotta liikkuminen olisi asiakkaille mielekästä kuormituksesta huolimatta. ”Teho liikunnalla ja tehokkaalla liikunnalla on eronsa.”
  • Sisällöltään tunnit ovat suunniteltu mielekkään haastaviksi, jotta liikkuminen olisi palkitsevaa ja motivoivaa.
  • Tuntien ohjauksessa on huomioitu ohjaus- ja liikesuunnat, jotta tunnin seuraaminen olisi asiakkaille helppoa ja vaivatonta.