HARMONI/OHJAAJAT

Tervetuloa tutustumaan

HARMONI-
tuntiin

SPORT 2us haluaa tehdä liikunnasta lähestyttävämpää ja palkitsevaa.

HARMONI- tunnin synty

Harmoni tunnin idea iti sisälläni liki 20- vuotta, ennen kuin tunti sai siivet alleen. Musiikki ja liikunta ovat aina olleet itselleni iso osa elämää. Rakkaus musiikin tulkintaan syntyi jo nuorena, kun joukkuevoimistelu kietaisi minut otteeseensa. Mietin vuosia, kuinka voisin tuoda tuon kauniin ja koskettavan lajin tavallisten liikkujien ulottuville…

… Tunnin tanssillinen liikekieli ja rakenne on vuosine varrella muotoutunut kauniiksi ja koskettavaksi lajiksi. Tunnelmalliset musiikit sitoutuvat  kauniiseen liikekieleen vieden asiakkaita mukanaan tunnelmasta toiseen. Naisellisista herkistä hetkistä uhmakkaaseen ja voimakkaaseen taistoon tai rakkauden kaipuusta viettelevään viettelykseen. Eikä tunnilla unohdeta kepeää tai tulista keimailuakaan.

Dance Flow tunnin tunnelma ja tanssillinen taika on koettava itse. Jos tanssi on lähellä sydäntäsi ja haluat kokea liikkeen virran ja tunteen voiman, tämä tunti on sinua varten. Kaunista, koskettavaa ja tunteikasta.

Mihin tunti perustuu?

Dance Flow Harmoni- tunti perustuu joukkuevoimistelun sulavaan ja puhuttelevaan liikekieleen. Koreografiat ovat suunniteltu tulkitsemaan musiikkeja ja niiden tunnelmallisia vivahteita

Liikekieli on suunniteltu asiakkaiden hallittavaksi ja suoritettavaksi pieniä haasteita unohtamatta. Laji voi alussa näyttää hankalalle. Sitä se ei ole, kun liikekieli ja termistö tulee tutuksi. Liikkeiden toistomäärät ja koreografioiden loogisuus ja luonnollinen eteneminen auttavat koreografioiden nopeassa oppimisessa.

HARMONI ohjelmia

Saadaksesi mielikuvan siitä millaisesta lajista on kysymys, niin seuraavien videoiden kautta pääset tutustumaan lajiin paremmin. Mikäli haluat kokeilla miltä lajin liikekieli tuntuu itse tehtynä, löydät kappaleiden linkit korografian alta.

Asiakkaani sanoin ”Harmoni-tunti on rentouttava ja nautinnollinen kokemus – joka on koettava itse! Tuntikuvaukset eivät anna täyttä oikeutta tunnille.”  

Tunnetta, tulkintaa ja sykähdyttäviä hetkiä!

Dance With The Wolves
(Wild Version)
Ruslana

Jos Menet Pois
 Suvi Teräsniska 

What Have You Done
(European Radio Version)
Within Temptation 

Impossible
(Main)
Shontelle

HUPSIS!
Eihän ohjaaminen ja koreografia aina menen nappii!  : )   : ) 

Ihmisiä hän tässä vaan ollaan! 

Miksi SPORT 2us:in tunneilla on raamit?

Raamien tarkoitus on pitää tunnit tehokkaan reippaina, sisällöt sopivan haasteellisina ja mielekkäinä sekä tunnit laadukkaina ja tasalaatuisina, jotta tunnit palvelisivat kohderyhmänsä fyysisiä, motorisia ja liikunnallisia tarpeita mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti.

Lisäksi raamien tarkoitus on...

  • Keventää/vähentää ohjaajien työn rasitusta.
  • Helpottaa suunnittelutyötä ja vapauttaa aikaa palautumiselle.
  • Antaa ohjaajille mahdollisuuden hyödyntää omaa ammattitaitoaan ja osaamistaan.
  • Antaa ohjaajille aikaa opasta ja opettaa asiakkaita tuntiraamien puitteissa.
  • Antaa ohjaajille mahdollisuus kehittyä ohjaajana.
  • Pitää tuotteet tasalaatuisina ja laadukkaina, jotta asiakkaat oppivat luottamaan tuotteiden sisältöihin.

Kauniin, tunnelmallisen ja naisellisen liikunnan puolesta SPORT 2us®

Rekisteröidy SPORT 2us®:in ohjaajarekisteriin

SPORT 2us® lähettää ohjaajarekisterin
kautta sähköpostiisi tietoa SPORT 2us:in järjestämistä koulutuksista, ideapäivistä ja kursseista sekä muista ohjaajan työhön liittyvistä ajatuksista. 
Valitse listalta kiinnostuksen kohteesi, joiden osalta haluat tietoa.


 Klikkaamalla lomakkeessa olevaa ”REKISTERÖIDY” painiketta HYVÄKSYT sähköposti osoitteesi SPORT 2us:in käyttöön.
  

SPORT 2us®:in Ohjaajarekisteri

* indicates required
Valitse kiinnostukseen kohteet

Tutustu SPORT2us koulutuksiin