Onko sinulla välilevyn pullistuma?

Välilevynpullistuman on HOIDETTAVISSA oleva VAMMA... kun tietää mitä vamman kanssa pitää tehdä ja mitä sen kanssa pitää jättää tekemättä ja ennen kaikkea MIKSI!

Katso VIDEO, niin tiedät MIKSI pullistumavammaan tulee suhtautua RIITTÄVÄLLÄ vakavuudella!

Lisäksi saat tietää MIKSI olen tämän oppaan tehnyt!

Epäiletkö itselläsi pullistumaa tai sinulla on todennettu pullistuma, mutta et ole saanut apua oireisiin?

Selvitä ILMAISOPPAAN

avulla onko kipujesi takana selkärangan toiminnallisuutta häiritsevä toiminnallinen häiriö vai aiheuttaako hermokipuja pullistuma epäily tai ehkä sinulla on todennettu pullistuma johon, et ole saanut apua ja haluat tietää miksi lääkitys ei juuri auta ja miksi kuntoutus ei tehoa?

Tilaa ILMINEN OPAS ja löydä selitys kivuillesi ja syy siihen, miksi kipulääkkeet eikä kuntoutus paranna vammaa/vauriota, joka on syntynyt ranganrakenteisiin?

 

 

Tutustu HOITO-OPPAISIIN,

jos epäilet tai tiedät hermokipujesi johtuvan välilevyn pullistumasta etkä halua jäädä kuukaisien kipukeirteeseen, vaan haluat toipua vammastasi mahdollisimman pian.

Vammasta voi toipua nopeastikin, kun ymmärtää syyt kipujen takana ja HOITAA ja suhtautuu VAMMAA riittävällä vakavuudella eikä vain lääkitse vammasta johtuvia kipuoireita. Lääkitys ja kuntoutus eivät paranna vamma/vauriota, joka on syntynyt ranganrakenteisiin. 

Hoito-oppaan sisältöön tutustumalla saat tietää, kuinka voit edistää toipumistasi ja millaisia työkaluja saat toipumisen tueksi.

Tee parantumisestasi
MIELEKÄSTÄ JA KIVUTONTA.

REFERENSSI

6 kuukauden kipupainajainen, viikossa liki oireettomaksi.

Asiakkaan kirjoittama palaute hoitomenetelmästä.

Asiakas viittaa tekstissään tähän blogitekstiin. ” Välilevyn pullistumasta eroon etävalmennuksella.”

Tarja  ######… Ylläoleva kertomus muistuttaa hyvin paljon omaa tilannettani. Olen nähtävästi saanut pullistuman töissä ottaessani ’koppia’ muutaman kerran, kun asukkaalta, jota autoin, meni jalat alta.

Nämä tapahtuivat viime vuoden puolella (2017). Pieni vihlaisu, selän suoristaminen hieman vaikeaa, ei muuta oiretta silloin. Uuden vuoden päivän aamuna en päässyt sängystä ylös, saati kävelemään. Asennon hiemankaan muuttuessa tuli mieletön vihlaisu selkään.

Tästä alkoi minun pitkä sairausloma (6kk). Nyt kyllä harmittaa kovasti, etten silloin löytänyt tätä menetelmää. Enpä kyllä osannut etsiäkään, luotin lääkäreiden tietämykseen ja ohjeistukseen.

Fysioterapiassa kävin aika monta kertaa ilman tuntuvaa tulosta paitsi hetkellinen helpotus. Selkäni on mg kuvattu, mitään selittävää tekijää lonkan ja selän kipuilulle ei oikein löytynyt. Diagnoosina oli heikot pakaralihakset ja niiden jännetulehdus 🤔 taisi olla myös merkkejä pullistumasta, joka oli nähtävästi jo paranemaan päin…aiheutin itse tilanteen uudelleen pahenemisen noudattamalla tunnollisesti ft:lta saamiani jumppaohjeita 😣.

Olen fysiatrisen polin asiakas, sieltähän siis sain ns. omahoito-ohjeet, jumppaa päivittäin. Näitähän aloin sitten tekemään, vähintään 1 h/päivä. Juuri niitä liikkeitä, jotka ovat täysin kiellettyjä kohdallani.

Alussa tuntui, että ihan ok, jumpatessa tuli hyvä fiilis. 3 viikkoa ehdin lattialla ’vääntyillä’, kunnes hermosärkyä jalkoihin ja etenkin sääriin tuli enemmälti. Illat nukkumaan mennessä oli yhtä tuskaa.

Nyt kun olen toiminut tämän menetelmän mukaan, raastava hermosärky on tosiaan poistunut, mikä ihana tunne 🙂.
Maltillisuutta ja tarkkaavaisuuttahan tämä vaatii, eikä todellakaan ole helppoa ’olla tekemättä’ 😉.

Ihan harmittaa kaikkien kaltaisteni ja myös itseni puolesta, että kaikki hoidetaan saman kaavan mukaan. Särkylääkkeitä (jotka loppupeleissä ei edes auta tällaiseen hermosärkyyn, kokemusta on erilaisista…), fysioterapiaa ja jumppaa… kierre on valmis 😡.

Olen tällä hetkellä siis lähes kivuton, mitä en ole ollut moneen kuukauteen, kiitos tämän menetelmän ja asian tuntevan ihmisen 😁.


Suosittelen kyllä kaikille kokeiltavaksi, jotka rypevät, ehkä välillä aaltoilevassa, kipukierteessä.

Hoitomenetelmän avulla kivuttomaksia jo 4-7 päivässä.

Hermokipuja hoidettiin virheellisesti käsivammana.

Kyynärvarteeni säteileviä hermokipuja hoidettiin 6 kuukautta käsivammana. Hoitona oli kovat kipulääkkeet sekä fysioterapia, joka ei tuottanut toivottua tulosta. Käden voimattomuutta hoidettiin lastoittamalla käsi.  Liikkunnan harrastaminen ja pianon soitttaminen oli sietämättömien kipujen lisääntymisen vuoksi lopetettava. 

Epäilys kaularanaganpullustumasta heräsi, kun Terhi selvitti perin juurin oireiden alkamista edeltävät tapahtumat. Lisäksi oireheijasteet vahvistivat epäilyn. Epäilyksen saatuani purskahdin itkuun, koska luulin kioujen jatkuvan loputtomiin, mutta huoli oli onneksi turha. Hoitomenetelmän aloitettuani olin oireeton viidessä päivässä.  

Myöhemmin pullistuma todenettiin magneetilla.

Mellu 16
Lääkärin toteama pullistuma. (Magneettikuvannettu)

Essi 40
Magneetilla todennettu pulistuma.

Välilevyn pullistumasta 10 vuoden kipukierre.

Kärsin  8 kuukautta lanneragan pullistumasta. Vammaa hoidettiin lääkityksin ja kuntouttamalla. Ei auttanut, oireet pahenivat! Lopuksi ohjeena oli ”Kaikkea piti tehdä kivun sallimissa rajoissa”. Virhe! Kahdeksan kuukauden kipuhelvetistä seurasi 10- vuoden kipupainajainen. Välilevyn pullistuman kanssa ei ole pelleilemistä.

Kaularangan pullistuman osalta tiedän, että minua hoidettiin aikoinaan väärin. Selkeitä ohjeita ja perusteita ei kukaan antanut. Kaularangan pullistumasta toivuin 3 viikossa selkeitä ohjeita ja neuvoja noudattaen ja toteuttaen.  

10- vuoden kipukeirteestä pääsin eroon 2,5 kuukaudessa, kun löysin ihmisen, joka osasi kaivaa kipujeni perimmäisen syyn esille. Lue tarinani…

Hoitotapojen poikkeavuus hämmensi.

Kahvakuulatunnilta syntynyt lannerangan pullistumaa aiheutti kuukausien kipukierteen. En osannut aluksi epäillä, että kovat kivut moilemmissa säärissäni johtuvat pullistumasta. Kipuni muuttuivat kuukauisen saatossa sietämättömiksi. En voinut kävellä, en seisioa enkä istua.  

Hoitaessani vammaani hämmästyin valtavasti sitä miten paljon hoitotavat eroavat toisistaan. Onnekseni luotin tähän maalaisjärkeenkin istuvaan menetelmään ja sen loogisiin perusteisiin.  On eri asia KUNTOUTTAA vamma, kun HOITAA vamma KUNTOON! 

Katri 45
Lääkärin toteama pullistuma. (Magneettikuvannettu)

Välilevyn pullistuma ei ole vamma, vaan se on OIRE vammasta...

Tämä oivalluksen takana on monien sattumien ketju ja äärtön halua todentaa teoria todeksi. 

Sain 2011 välilevyn pullistuman ja minulla ei ollut tuolloin mahdollisuutta jäädä kuukausien kipukirteseen. Minun oli siis tehtävä jotain ja selvittettävä, mitä rangassani oli todellisuudessa tapahtunut… Haalin tietoa kolmepäivää ja aloin laskemaan asioita yhteen… toki minulla oli palkkarissa tieto, joka on kaiken teorian pojana ja antaa loogisen ja maalaisjärkeen käyvän selityksen sille, miksi minä ja asiakkaani olemme toipuneet vammasta kivuttomasti ja nopeasti… 

Kysymys ei ole kikkailusta eikä ihme parantumisesta, vaan kehomme omasta kyvystä korjata vamma-alue, kun ymmärrämme vamman perimmäisen syyn ja annamme kehollemme oikeat työkalut käyttöön, jotta paranemisprosessin läpikäyminen on mahdollista. Lääkitys ja kuntoutus eivät korjaa vammaa, joka on syntynyt rangan rakenteeseen…

Nopeamman toipumisen puolesta!