Välilevypullistuman ILMAISOPAS. Välilevyn pullistuman kivuliaista oireista eroon 4-7 päivässä.

Välilevyn pullistumaan viittaaviin OIREISIIN on syytä suhtautua riittävällä vakavuudella.

Viiltävä ja polttava kipu jäytää raajaasi. Hyvää ja kivutonta asentoa ei meinaa löytyä mistään. Lääkkeet eivät juurikaan auta. Kivut ovat pahentuneet hiljalleen päivien, viikkojen ja kuukausien saatossa? Kuntoutus ja jumppa pahentavat oireilua? Onko syytä epäillä välilevyn pullistumaa? ON!

Välilevyn pullistuma on kivulias ja viheliäinen vamma,  joka ei itsessään ole vakava vamma, kun se hoidetaan oikein ja huolellisesti. Väärin hoidettuna tai hoitamattomana vammasta voi tulla kuukasien kipupainajainen tai pahimmassa tapauksessa loppuelämän kipumaratooni, joka ei lopu koskaan. Näin ei tarvitse olla, kun vammaa hoitaa oikein.

ILMAISOPPAAN tilaamalla...

 • Voit selvittää viittaavatko oireesi välilevynpullistumaan.
 • Saat selityksen… MISTÄ kipusi johtuvat ja MITKÄ tekijät aihuttavat kipua vammassasi.
 • Saat vinkkejä kivun helpottamiseksi tai vammaepäilyn vahvistamiseksi.

Ennen kaikkea

 • Saat selityksen… MIKSI asiakkaani ovat päässeet kivuista eroon 4-7 päivässä.
 • Lisäksi saat loogisen ja järjellisen selityksen MISTÄ vammassasi on kysymys ja MIKSI vamma on nopeastikkin hoidettavissa oleva vamma, eikä kipukierteeseen tarvitse jäädä, kun vammanhoito kohdistuu OIKEIN! 
 • Kun klikkaat linkkiä, näytöllesi avautuu ”pullistuman ilmaisopas” lomake. 
 • Täytä lomakkeelle oleva sähköpostikenttä
 • Lähetä ”opas pyyntö” järjestelmään painalla ”tilaa opas” painiketta
 • Järjestelmä pyytää vahvistamaan, jotta reitti sähköpostiisi on olemassa. 
 • Vahvistuslinkki tulee antamaasi sähköposti osoitteeseen.   
 • Tehtyäsi vahvistuksen sähköpostissasi, saat ilmaisoppaan automaattisesti siihen.

Nopeamman toipumisen puolesta!

Kiitos mielenkiinnosta. Toivottavasti ilmaisopas herätti ajatuksia ja saa sinut pohtimaan hoidon aloittamista pikaisesti, mikäli kärsit pullistumavammasta.

Hermokipuja hoidettiin virheellisesti käsivammana.

Kyynärvarteeni säteileviä hermokipuja hoidettiin 6 kuukautta käsivammana. Hoitona oli kovat kipulääkkeet sekä fysioterapia, joka ei tuottanut toivottua tulosta. Käden voimattomuutta hoidettiin lastoittamalla käsi.  Liikkunnan harrastaminen ja pianon soitttaminen oli sietämättömien kipujen lisääntymisen vuoksi lopetettava. 

Epäilys kaularanaganpullustumasta heräsi, kun Terhi selvitti perin juurin oireiden alkamista edeltävät tapahtumat. Lisäksi oireheijasteet vahvistivat epäilyn. Epäilyksen saatuani purskahdin itkuun, koska luulin kipujen jatkuvan loputtomiin, mutta huoli oli onneksi turha. Hoitomenetelmän aloitettuani olin oireeton viidessä päivässä.  

Myöhemmin pullistuma todenettiin magneetilla.

Mellu 16
Lääkärin toteama pullistuma. (Magneettikuvannettu)